Carcleaning – afspraken

Vanwege de drukte moeten wij u helaas mededelen dat wij pas weer een afspraak kunnen maken voor de Carcleaning vanaf half januari 2021. Uiteraard blijven de gemaakte afspraken voor dit jaar staan. Wij hopen op uw begrip.

Auto professioneel laten poetsen
Hoe zuinig je ook op een auto bent, vies wordt hij op den duur altijd. Regen, modder, stof, vogelpoep en wasstraatkrasjes… de autolak krijgt veel te verduren. Maar ook het interieur vraagt om regelmatig onderhoud. Denk aan de ramen, stoelen, kastjes, vloermatten en het dashboard. Met een nette, schone auto ga je verzorgd de weg op.

Carcleaning wordt enkel door onze professionele medewerkers gedaan die daarvoor zijn opgeleid. Onder andere het behandelen van de autolak moet zorgvuldig worden gedaan voor het beste resultaat. Tijdens een professionele poetsbeurt van je auto zorgen we eventueel ook voor een lakbeschermende en vuilafstotende laag van de autolak. Hierop geven we tot wel 6 jaar garantie. Daarnaast reinigen we het interieur van de auto: panelen, dashboard, kastjes, vloermatten en ramen, alles maken we schoon. Soms halen we de stoelen even uit de auto om overal goed bij te kunnen of om vlekken uit de bekleding te halen.

Wilt u nu alvast een afspraak maken voor 2021? Dat kan via 024 – 397 65 62 of per e-mail: info@wouters-groesbeek.nl