Computron

Computron is een van de eerste ICT-bedrijven in Nederland. Het bedrijf regelt al uw ICT zaken op kantoor, op locatie en onderweg. Als trendwatcher voorziet Computron al sinds 1974 relevante veranderingen. Er werken op dit moment ongeveer zo’n 25 medewerkers bij Computron, met passie voor techniek en uitmuntende service. Elk bedrijf en elke medewerker is uniek, en daarmee zijn de behoeften met betrekking tot de werkomgeving dat ook. Door een goede inventarisatie van de werkprocessen kan Computron elke werkplek volledig inrichten op basis van de behoeften van verschillende medewerkers, zonder concessies te doen aan de gebruikerservaring, kwaliteit en beveiliging.

Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. verzorgt sinds 2014 de Interieurverzorging, Glasbewassing en het Vloeronderhoud bij Computron. Koen Nicolassen, directeur van Computron, is gecharmeerd van de gedegen aanpak. Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is een middelgrote professionele organisatie in de schoonmaakbranche.

Koen Nicolassen: ‘’wij zijn erg tevreden over de plezierige/persoonlijke aanpak door Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Destijds waren wij niet ontevreden over de schoonmaak door de vorige organisatie, maar Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft een offerte uitgebracht, die voor ons zeer aantrekkelijk was. Daar kwam bij dat de organisatie voorafgaand al had aangegeven de graffiti die toentertijd op de muur stond, kosteloos voor ons ging verwijderen. Door deze secure en persoonlijke aanpak was voor ons de keuze snel gemaakt en hebben wij besloten de gehele schoonmaak onder te brengen bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.’’.

Voor meer informatie over Computron kijkt u op: www.computron.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!