Emons Group

De Emons Group is een bedrijf dat sinds 1943 bestaat en zeer onderscheidend is in de transportwereld. De Emons Group bestaat uit vier divisies met logistieke centra in Nederland, Duitsland, België, Polen en Tsjechië en bestaat al meer dan 75 jaar. Het hoofdkantoor is gevestigd te Milsbeek. Deze organisatie heeft maar liefst 750 medewerkers in dienst. Het bedrijf is constant bezig om het transport zo duurzaam en efficiënt mogelijk te verzorgen in Europa.

Trots op de nieuwe opdrachtgever
‘’Wij zijn als organisatie zeer trots op het feit dat de Emons Group sinds 1 september jl. is toegevoegd aan ons klantenbestand. Niet zomaar een uitbreiding: een grote opdrachtgever waar wij de dagelijkse Interieurverzorging verzorgen en ook de Glasbewassing behoort tot de werkzaamheden. De Emons Group heeft een zeer goede naam in de regio en ook landelijk staan zij aan de top, aldus René Wouters, Algemeen Directeur van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.’’

Waarom Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. ?
Dennis Albers, Facilitair Manager bij de Emons Group: ‘’Via mond op mond reclame zijn wij bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. terechtgekomen. Het is een kwalitatief goed bedrijf en het bevalt ons prima. De organisatie en de medewerkers staan dicht bij de mensen en die manier van werken voelt prettig’’.

Het nieuwe werken
Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft voor elk van haar klanten een werkprogramma, waar de dagelijkse en de periodieke werkzaamheden in omschreven staan. Daarnaast leveren Interieurverzorgsters Anneke van Lent en Marieke Martens een bijdrage aan diversen hand- en spandiensten die verricht moeten worden bij Emons Group.

‘’Als er jarigen zijn op kantoor versier ik het bureau, op 5 december help ik mee met het leggen van strooigoed, mandarijnen en verrassingen, maak ik gevulde speculaas voor bij de koffie en met kerst help ik mee met het opbouwen van de kerstbomen’’ aldus Anneke. Zij is inmiddels al 20 jaar werkzaam bij Emons en is sinds september mee overgekomen naar Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Haar collega Marieke is sinds september werkzaam bij Emons. Marieke: ‘’Ik ga Anneke zeker helpen met het versieren van de kerstbomen’’.

In de toekomst zullen schoonmaakbedrijven steeds meer de facilitaire dienstverlening aan gaan bieden naast de schoonmaak. De vraag hiernaar wordt alsmaar meer. Het nieuwe werken vraagt om een andere aanpak van de mensen. Flexibiliteit en meedenken mag dan ook zeker niet ontbreken bij de aandacht van de medewerkers.

Voor meer informatie over Emons kijkt u op: www.emons.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!