NasWerkt

Een prachtig uitzendbureau midden in de stad Nijmegen gevestigd met als uitgangspunt persoonlijke detachering, werving & selectie en payrolling. Dat is uitzendbureau NasWerkt. Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is sinds een vol halfjaar gestart met de Interieurverzorging en Glasbewassing bij NasWerkt. Inmiddels zijn beide organisaties volledig naar elkaar toegegroeid en mag er gesproken worden over een succesvolle samenwerking. Maar waar is deze samenwerking begonnen? En hoe kan deze zo succesvol zijn?

Waar is de samenwerking begonnen?

Objectleider Frank van Grunsven binnen Schoonmaakorganisatie Wouters heeft in het verleden contacten gehad met Richard Nas eigenaar bij NasWerkt. Die contacten hebben lang stilgelegen totdat zij elkaar via social media weer troffen. Schoonmaakorganisatie Wouters bracht een offerte uit voor de Interieurverzorging en Glasbewassing waarop vervolgens akkoord gegeven werd.

Na een fijne start en de organisaties elkaar steeds meer leerden kennen had Schoonmaakorganisatie Wouters behoefte aan een ervaren glazenwasser, die ook momenteel nog, zeer schaars te vinden zijn in de arbeidsmarkt. NasWerkt kon aan de behoefte voldoen en leverde een kandidaat die momenteel nog steeds werkzaam is.

Inmiddels hebben beide organisatie elkaar volledig gevonden en heeft NasWerkt deze zomerperiode zo’n 6 kandidaten geleverd die allen werkzaam zijn of zijn geweest in de zeer drukke periodiek bij Schoonmaakorganisatie Wouters.

Hoe kan de samenwerking zo succesvol zijn?

Anne de Kruijff van NasWerkt (contactpersoon voor Schoonmaakorganisatie Wouters) zat onlangs aan tafel met Frank van Grunsven Objectleider van Schoonmaakorganisatie Wouters. Anne de Kruijff is inmiddels sinds 2 maanden werkzaam bij NasWerkt. In deze kort tijd is zij nauw betrokken bij de werving voor Schoonmaakorganisatie Wouters.

Anne: ‘onze organisatie is heel open en laagdrempelig en wij moeten altijd snel schakelen. Ook in jullie organisatie zie ik dat het van belang is dat wij snel schakelen omdat het hoort in de branche waar jullie zitten. Verder is er een zeer prettige open en eerlijke communicatie’. Frank vult aan: ‘het is inderdaad de manier van snel communiceren en schakelen met kandidaten dat het voor ons tot een plezierige samenwerking brengt. NasWerkt bezorgt ons professionele kandidaten’.

Voor beiden bedrijven is dit een mooi voorbeeld om te laten zien dat dit tot zo’n succesvolle samenwerking is gekomen en hopen deze in de toekomst zeker te kunnen blijven continueren.

Voor meer informatie over naswerkt kijkt u op: www.naswerkt.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!