Pluryn

Pluryn is een landelijk werkende organisatie gericht op de zorg en behandeling van mensen met complexe zorgvragen. Een aantal jaren geleden maakte Schoonmaakorganisatie Wouters al schoon bij een onderdeel van Pluryn, in de volksmond bekend als ‘’De Groesbeekse Tehuizen’’. Zij verzorgden toen diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen de verschillende units van Pluryn zoals de Bakkerij, het zwembad en op de afdelingen van het dagactiviteitencentrum.

Door bezuinigingsmaatregelen van de overheid in het verleden, is deze samenwerking onder druk komen te staan maar sinds zo’n twee jaar is de samenwerking tussen Schoonmaakorganisatie Wouters en Pluryn opnieuw opgepakt en wordt er nog steeds samengewerkt aan de doorontwikkeling en groei van beiden organisaties.

Sjoerd Ouwens is Clusterleider Arbeidsparticipatie binnen Pluryn. Samen met Sjoerd Ouwens probeert Schoonmaakorganisatie Wouters gezamenlijk ervoor te zorgen dat de cliënten van Pluryn meer kansen en vertrouwen kunnen krijgen op en in onze arbeidsmarkt. In de toekomst is het wellicht mogelijk om cliënten te betrekken bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden op de locaties van Pluryn. ‘’Wij proberen steeds meer te streven naar een inclusieve samenleving, het empoweren van de cliënten, zodat de cliënten zelfregie kunnen en durven nemen. Ook worden de cliënten zelfstandiger en krijgen meer zelfvertrouwen binnen onze maatschappij. Telkens blijven we zoeken naar een optimale zelfstandigheid voor de cliënten’’ aldus Sjoerd Ouwens. Een goede start voor beide organisatie gezien de nieuwe Participatiewet die sinds 1 januari 2015 is ingesteld door de overheid.

Voor meer informatie over Pluryn kijkt u op: www.pluryn.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!