SIENN

SIENN is al ruim 10 jaar de specialist in het realiseren van online doelstellingen door middel van ondersteuning van online oplossingen. SIENN helpt ondernemers om meer leads en meer omzet te genereren en de online processen efficiënter in te richten. Met vestigingen in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Polen, Roemenië en de Verenigde Staten zijn er +/- 100 medewerkers aan het werk om aan deze producten te werken.

Gerard Hubbers, CEO SIENN, is in 2004 gestart samen met zijn compagnon Sjarl Kuyltjes, CTO SIENN, in Groesbeek. De mensen bij SIENN zijn gedreven, gedreven en nog meer gedreven. SIENN is uitgegroeid tot een organisatie welke zich met name richt op een totaal analyse van een organisatie. Eerst wordt er gekeken naar de marketing binnen de organisatie vervolgens ook naar de verkoop in combinatie met het proces en voorziet een organisatie met online middelen om meer inzage in hun organisatie te krijgen.

Gerard Hubbers: ‘’De samenwerking is destijds ontstaan doordat wij een sterke regionale focus hadden en hebben. Uiteraard ben ik toen in contact gekomen met René Wouters, Algemeen Directeur en eigenaar van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. De organisatie was enthousiast en wij mochten onze dienstverlening leveren. Het enthousiasme was wederzijds, wij hebben de weboplossing mogen ontwikkelen en Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. ging starten met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden binnen onze organisatie”.

“Wij zijn zeer tevreden over het team van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. dat de interieurverzorging en glasbewassing binnen onze organisatie perfect uitvoert. De kracht van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is het persoonlijke en het oplossings vermogen van deze professionele organisatie. De organisatie voldoet zeker aan onze wensen en het contact verloopt ook geheel naar onze wens ’’.

Voor meer informatie over SIENN kijkt u op: www.sienn.com

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!