Gevelreiniger

Wil jij meewerken aan een mooi straatbeeld en ben jij trots op jezelf als een gevel er weer als nieuw uitziet? Dan is dit de functie voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een gevelreiniger die het geen probleem vindt om op hoogte te werken. Het betreft een dienstverband voor lange tijd voor 38 uur in de week.

Wat ga je doen?

Als gevelreiniger ga jij zelfstandig of met een collega ga jij diverse reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Door middel van een hogedrukreiniger met schoon water en gepaste druk voer jij de werkzaamheden uit en zorg jij dat de gevels er weer als nieuw uit komen te zien. Naast het reinigen van gevels reinigen we op deze manier ook productiemachines, wanden, vloeren en bestratingen. Na de hogedrukreiniging verzorgen we, op verzoek van de klant, ook het impregneren van de gevel, zodat het vuil- en vochtwerend blijft. De werkzaamheden vinden plaats bij o.a. zorginstellingen, appartementencomplexen, kantoorruimtes etc.

Zijn er even geen gevels om te reinigen, dan kunnen we jou ook inzetten voor andere leuke klussen in de allround schoonmaak.

Wat mogen wij van jou verwachten?

Je bent een echte aanpakker en alleen kwaliteit telt voor jou. Jij wil iedere dag weer het beste uit jezelf halen en het beste werk leveren. Als gevelreiniger kun jij goed zelfstandig werken, maar wij vinden ook het belangrijk dat jij collegiaal bent en goed in teamverband kunt werken. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Ervaring hebt als gevelreiniger;
 • Bereid bent naast de werkzaamheden als gevelreiniger ook andere allround schoonmaak werkzaamheden te verrichten;
 • Beschikt over een rijbewijs B.

Wouters biedt jou?

Werken bij Wouters betekent werken binnen een trots familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een uitdagende baan voor langere tijd met een contract voor 38 uur per week;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • Leuke teamuitjes en borrels;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

 

De CAO in de schoonmaak- en glazenwassersbedrijf is van toepassing op de arbeidsovereenkomst.

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Ook dan mag je altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62 en vraag naar Anke Mulders.

Uw gegevens

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  in bijlage.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!