Glazenwasser (32-38 uur)

Een schone kans! Vind jij het leuk om met een ladder, hoogwerker of telewash te werken? Om te zorgen voor een schone omgeving, en samen met je collega’s bij te dragen aan blinkende ramen bij onze klanten?

Ter versterking en uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Allround Glazenwasser (m/v) voor 38 uur per week in de omgeving van Groesbeek.

Wat ga je doen?

Als Glazenwasser kom je overal. Jij bent het visitekaartje van Wouters en door jou kunnen andere mensen hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving. Het betreft een vacature voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Als Allround Glazenwasser bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. ga je zelfstandig of samen met een collega glaswas-werkzaamheden uitvoeren bij klanten denk hierbij aan o.a. appartementencomplexen bedrijfsgebouwen, zorginstellingen etc. Tijdens de werkzaamheden sta je klanten netjes te woord en zorg je dat er goed werk wordt geleverd.

Wat wij vragen?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste medewerker die oog heeft voor detail. Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Verder vragen wij:

 • Ervaring in de schoonmaak of bereid de werkzaamheden te leren;
 • In het bezit van een auto;
 • Het hebben van een VCA certificaat is een pré.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Wouters betekent werken binnen en familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een contract voor 38 uur per week;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden;
 • Een eindejaarsuitkering als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

 

De CAO in de schoonmaak- en glazenwassersbedrijf is van toepassing op de arbeidsovereenkomst.

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62. Vraag dan naar Anke Mulders of Maud de Bruin.

  Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  in bijlage.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!