Meewerkend Voorman Allround Schoonmaak

Functieomschrijving

Meewerkend Voorman (38 uur)

Ter versterking en uitbreiding van het team Allround Schoonmaak zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman (38 uur).

Wie zijn wij:

Wouters is een echt familiebedrijf enis al bijna 30 jaar de specialist in schoonmaakwerk. Begonnen in de glasbewassing, maar nu een full-service-schoonmaakbedrijf. Wouters bestaat uit de afdelingen Interieurverzorging en Allround Schoonmaak. In deze functie kom je te werken op de afdeling Allround Schoonmaak waar bezig wordt gehouden met projectopleveringen, klinische en industriële reiniging, calamiteitenreiniging, gevelreiniging en de glasbewassing.

Wat ga je doen?

Als meewerkend Voorman ben jij de persoon tussen de werknemers en de bedrijfsleider in. Je bent het grootste gedeelte te vinden op de werkvloer om mee te werken en collega’s te coachen en aanwijzingen te geven. Jij bent het aanspreekpunt voor de werknemers. Naast het werk op de werkvloer ben jij te vinden op kantoor. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van een sluitende planning, informeert de klanten omtrent de planning en jij zorgt ervoor dat iedere ochtend de werkbonnen klaarliggen. Tevens ben jij verantwoordelijk voor klachten en communiceer jij duidelijk hierover met de klant. Jij zorgt dat de klacht netjes afgehandeld wordt en de klant hierover netjes ingelicht wordt. Daarnaast ben jij jaarlijks verantwoordelijk voor het voeren van functioneringsgesprekken en ben jij het aanspreekpunt bij ziekte en verlof.

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring in het aansturen van collega’s en doet dit graag vol enthousiasme. Jij staat voor kwaliteit en hebt oog voor detail. Iedere dag haal jij het beste uit jezelf en het beste uit de werknemers op de vloer om te zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast kun je snel schakelen en vragen wij een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid. Tevens is het voor jou geen probleem om flexibel te zijn in tijden en dagen, dit in verband met werkzaamheden die verspreidt over de dag uitgevoerd worden en eventueel in de weekenden. Verder vragen wij:

 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je hebt passie voor het schoonmaak vak;
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur)
 • Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s;
 • Je bent op zoek naar een combinatie tussen werk op de werkvloer en kantoor;
 • Je bent leergierig en blijft jezelf graag ontwikkelen;
 • Bereid om je dagen flexibel in te delen in verband met de werkzaamheden die verspreidt over de dag plaatsvinden en soms in de weekenden;
 • Je bent representatief, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. betekent werken binnen een familiebedrijf met leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een jaarcontract voor 38 uur per week;
 • Salaris is conform CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
 • Een telefoon voor zakelijk gebruik;
 • Bedrijfsauto die ter beschikking wordt gesteld voor de uitvoer van de werkzaamheden;
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • 26 vakantiedagen + 1 dag voor de verjaardag of 1 mei als dit een werkdag is;
 • Eindejaarsuitkering 5% als je langer dan een half jaar in dienst bent;
 • 8% vakantiegeld.

Ben jij de Meewerkend Voorman die wij zoeken en kun jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan direct en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62. Vraag dan naar Anke Mulders of Maud de Bruin.

  Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  in bijlage.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!