Vrachtwagenchauffeur / Industrieel Reiniger (38 uur)

Vrachtwagenchauffeur / Industrieel Reiniger

Wij zijn ter versterking en uitbreiding van ons team per direct op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om Industriële werkzaamheden uit te voeren. Samen met een collega rijd je vanaf ons bedrijf naar de werklocatie om de industriële werkzaamheden uit te voeren. Op locatie ben je verantwoordelijk voor het zuigen en blazen van o.a. grind, zand, water, cement en klei. Om de vrachtwagen te kunnen besturen vragen wij ook dat je in het bezit bent van een rijbewijs C.

Het betreft een functie voor langere tijd voor 38 uur in de week met uitzicht op onbepaalde tijd.

Wat ga je doen?

Geen dak is hetzelfde, dus ook geen dag is hetzelfde. Je komt op veel verschillende locaties te werken. Samen met één of twee collega’s rijd je met de vrachtwagen naar de werkplek waar de werkzaamheden plaatsvinden. Vanuit de vrachtwagen wordt bijvoorbeeld het dakgrind vanuit de tank omhoog geblazen om direct op het gewenste plaats aangebracht te worden. Naast het aanbrengen van het dakgrind kan het proces ook andersom, namelijk het verwijderen van dakgrind door het op te zuigen.

Zelfstandig, fysiek en collegiaal?

Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en collegiaal bent. Je kunt dan ook goed in teamverband werken, want samen klaren jullie de klus! Uiteraard ben je niet bang voor hoogte en ben je in staat om fysieke werkzaamheden te verrichten. Ervaring in het werk is niet nodig. Wij kunnen jou alles leren om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 •  Een echte aanpakker bent en niet vies bent van hard werken;
 •  Per direct beschikbaar bent om te beginnen;
 •  Beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag eventueel ook de weekenden en avonden;
 •  Beschikt over een rijbewijs B/C.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Wouters betekent werken binnen een trots familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • Een contract voor minimaal 38 uur per week;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden;
 • Een eindejaarsuitkering van 4,75% als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Maak je interesse dan snel kenbaar, zodat wij zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen.

Ook is het bij ons mogelijk om minder uren in de week te werken. Wil je hier meer over weten of heb je andere vragen? Ook dan mag je altijd contact met ons opnemen via 024 – 397 6562 en vraag naar Anke Mulders of Maud de Bruin.

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62. Vraag dan naar Anke Mulders of Maud de Bruin.

  Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  in bijlage.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!