Wouters viert 30 jarig jubileum

Schoonmaakorganisatie Wouters viert 1 april 2022 hun mijlpaal;

Het in Groesbeek gevestigde bedrijf is al 30 jaar actief in de schoonmaak. Wij zijn niet zomaar een schoonmaakorganisatie maar wij voeren veelzijdige schoonmaak uit. Van interieurverzorging, glasbewassing, industriële reinig, woningbouw- en projectoplevering, ziekenhuizen, zorginstellingen, gevelreiniging, specialistische vloeronderhoud tot aan calamiteitenreiniging. Schoonmaakorganisatie Wouters steekt er graag de handen voor uit.

René Wouters heeft voorheen gewerkt als onderhoudsmonteur voor een nutsbedrijf. René bleef ondertussen wel werkzaam in de glasbewassing. Toen René 30 jaar geleden de kans kreeg om zijn eigen bedrijf te starten greep hij die kans met beide handen aan. Zijn vrouw Truus hielp regelmatig mee met de administratie en met de schoonmaakklussen. Truus is een belangrijke factor hier in geweest.

5 jaar geleden bestond schoonmaakorganisatie Wouters 25 jaar. We hebben toen een geweldig feest gehad dat nog vers in ons geheugen staat. Wat zijn die 5 jaar toch voorbij gevlogen.

We hebben in die 5 jaar mooie herinneringen mogen maken met name de terugkomst van Dennis Wouters in November 2018. Hij keert terug als bedrijfsleider en hoopt binnen 3/4jaar de zaak van René en Truus over te nemen. Dennis kijkt er naar uit om de organisatie die zijn ouders hebben opgebouwd samen met zijn vrouw Chantal en het team nog verder te professionaliseren, innoveren, structureren en nieuw leven in te blazen. Chantal is sinds december 2018 in dienst bij Wouters en is samen met Truus het gezicht van de receptie.

Ook is schoonmaakorganisatie Wouters sinds enige tijd actief in specialistisch vloeronderhoud en het reinigen van meubels, tapijten en vloeren. Dit alles onder de bedrijfsnaam Chemdry Wouters. Hiervoor hebben we sinds 2020 een nieuwe bedrijfsleider Ton van Doorn. Ton heeft zelf ook ooit bij schoonmaakorganisatie Wouters gewerkt ook heeft Ton jarenlange ervaring in de verkoop van schoonmaakproducten en weet hij waarover hij praat. Ton heeft ook al mooie projecten binnen gehaald bijvoorbeeld het vloeronderhoud van sporthallen en cruiseschepen.

We kijken terug op een mooie groei van de afgelopen 30 jaar. We zijn trots op wat René en Truus hier hebben neergezet.

We hopen nog verder te groeien met het bedrijf. Op naar weer 5 mooie jaren.