Onze diensten

Poetsen kan iedereen, maar wij maken schoon. Kantoorpanden, bedrijfsruimten, ziekenhuizen, projecten, fabriekshallen, steenfabrieken, garages en meer. Of het nu gaat om een klinische schoonmaak, deep cleaning of vacuüm- of hogedrukreiniging, wij gaan voor de beste hygiëne. “Kan niet, bestaat niet”, is ons motto.

Klanten zijn het belangrijkste voor een organisatie, tenminste bij u toch ook? Een goed verzorgd interieur is daarbij geen luxe, het is het visitekaartje voor uw bedrijf.

Industriële reiniging is een belangrijk specialisme van ons. Wij kunnen elke (complexe) vorm van industriële reiniging aan. Daarbij besteden wij ook aandacht aan specialistische bedrijfsprocessen, zoals de reiniging van steenfabrieken.

Schonen ramen werpen frisse blikken. Bij Schoonmaakorganisatie Wouters is het allemaal begonnen met de glasbewassing.

Het schoon opleveren van uw woning, bouw en project is een specialisme waar wij ook zeer deskundig in zijn.

Heeft u een stenen gevel, kunststof gevel of damwandprofielen? Het maakt niet uit, bij Schoonmaakorganisatie Wouters bent u aan het juiste adres, wij reinigen alles.

Heeft u zonnepanelen? Laat deze dan met regelmaat reinigen. Wanneer een zonnepaneel vuil is dan heeft dit effect op de energieproductie.

Klanten en medewerkers komen graag binnen op een schone of zelfs blinkende vloer. Het reinigen van grote of specifieke vloeroppervlakten behoort ook tot onze specialiteiten.

Overal doen zich calamiteiten voor maar calamiteitenreiniging is een vak apart. Want reiniging bij calamiteiten vraagt om deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid van handelen.

Op verpleegafdelingen, in operatiekamers, huisartspraktijken en andere medische centra is hygiëne belangrijker dan waar ook. Micro-organismen mogen er geen kans krijgen om zich te handhaven, vermeerderen of verspreiden. Het schoonmaken van deze ruimtes is dan ook specialistisch werk dat niet iedereen zomaar kan.

Zacht, comfortabel, representatief en sfeervol, tapijt is praktisch geschikt voor ieder interieur. Om tapijt mooi, kleurvast en zacht te houden is onderhoud nodig. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en zorgt ervoor dat er geen vuiligheden in het tapijt kunnen nestelen.

Een brand in huis, op kantoor of in je bedrijfspand? Je moet er niet aan denken. Toch kan het iedereen overkomen. Een brandende sigarettenpeuk, kortsluiting of een omgevallen kaars? Wanneer tapijten, gordijnen, vitrages of meubels met het vuur in aanraking komen, kan dit uitmonden in een brand die niet meer te overzien is.

DSC0052_C1-scaled_crp_cmpr

Inmiddels is Wouters specialist geworden in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Bij het vrij graven van boomwortels, kabels, leidingen, het uitgraven van kruipruimtes en bij het blazen/zuigen van dakgrind wordt de grondzuigwagen ingezet.

Onze klanten:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!