Gevelreiniging

Zure regen, wind, uitlaatgassen, graffiti, vorst… Tal van externe factoren kunnen invloed hebben op de gevel van je woning of pand. De gevolgen zijn zichtbaar op je gevel: mosgroei, roetaanslag, verkleuring of verroesting. Soms zijn professionele reinigingsmethoden nodig om een gevel weer schoon te krijgen.

Wij reinigen iedere gevel; stenen gevels, kunststof gevels en gevels met damwandprofielen. Tijdens het reinigen van gevels kunnen we eventueel ook de glasbewassing verzorgen.

 

Reinigen en impregneren van gevels

Wij reinigen gevels door aanslag of vervuiling te verwijderen. Om te voorkomen dat een gevel na reiniging beschadigd raakt of weer snel vies wordt, adviseren wij om de gevel te laten impregneren. Na het impregneren van een gevel kan er geen vocht meer worden opgenomen of doorgelaten. Hierdoor blijft de gevel langer mooi. Gevelreinigingswerkzaamheden zijn daarom vaak een eenmalige klus.

 

Gevelreiniger gezocht?

Onze gevelreinigers zijn echte vakspecialisten in gevelonderhoud. Zij werken voor bedrijven en particulieren, zijn professioneel opgeleid en VCA-gecertificeerd. Met behulp van een hoogwerker of een steiger kunnen we werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze reinigingsmethoden en de kosten van gevelreiniging. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Vakspecialisten gevelonderhoud

Binnen ons team vakspecialisten gevelonderhoud hebben we ook een aantal gespecialiseerde vakmensen voor het zandstralen van gevels, het voegen van gevels en het reinigen van daken. Zij kunnen overweg met alle mogelijke dak- en gevelbekleding.

Hogedrukwerkzaamheden en impregneren

Gevels reinigen met een hogedrukreiniger doen we uitsluitend met schoon water en gepaste druk. Naast gevels reinigen we op deze manier ook productiemachines, wanden, vloeren en bestratingen. Na hogedrukreiniging verzorgen we eventueel ook het impregneren van de gevel, zodat deze vuil- en vochtwerend blijft.

Graffiti verwijderen

Graffiti kan hardnekkig zijn. Gelukkig is het te verwijderen. Met verschillende reinigingsmethoden, zoals stoomcleanen, speciale reinigingsmiddelen of zandstralen, krijgen we alle graffiti van elke gevel. We voorzien de gevel daarna van een coating, zodat eventuele volgende graffiti heel simpel te verwijderen is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!