Tapijt- en meubelreiniging

Zacht, comfortabel, representatief en sfeervol, tapijt is praktisch geschikt voor ieder interieur. Om tapijt mooi, kleurvast en zacht te houden is onderhoud nodig. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en zorgt ervoor dat er geen vuiligheden in het tapijt kunnen nestelen.

Voor tapijtreiniging hanteren wij een speciale methode die diep en smetteloos reinigt. Namelijk de ChemDry-methode. Ook meubels reinigen we op deze manier. Na een behandeling zien tapijt en meubels er weer als nieuw uit en zijn vlekken en vreemde luchtjes verdwenen.

Professionele tapijt- en meubelreiniging

Het professioneel reinigen van tapijten en meubels gaat verder dan alleen stofzuigen en poetsen. Wij reinigen op basis van een koolzuurmethode. Dit houdt in dat we weinig water gebruiken en helemaal geen poeder of zeep. Dit heeft als voordeel dat het tapijt of meubel binnen 1 uur droog is. Mijten en bacteriën krijgen hierdoor geen kans. Het koolzuur zorgt ervoor dat al het vuil uit de vloerbedekking of meubels trekt, vervolgens wordt dit opgezogen. Hiermee realiseren we een deep clean van tapijten en meubels, zodat ze langer meegaan en langer schoon blijven. Bovendien heeft deze koolzuurreiniging een positief effect op de luchtkwaliteit. Dit resulteert in frisse, gezonde ruimtes. Dat is vooral fijn als er dagelijks in geleefd en gewerkt moet worden.

Tapijten en meubels laten reinigen?

Wij beloven de beste reiniging van meubels en tapijten door onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in de ChemDry-methode en werken met de beste, gekeurde materialen: hoogwaardige tapijtreinigers en meubelreinigers op basis van koolzuur. Meer weten over onze reinigingsmethode? Neem contact op. We demonstreren het u graag.

Gespecialiseerd meubelreinigingsbedrijf

Voor het reinigen en onderhouden van meubels hebben we een speciale meubelreinigingsmachine. Hiermee kunnen we in relatief korte tijd een groot aantal meubels professioneel reinigen. Niet voor niets doen wij veel jaarlijks onderhoud voor kantoren met vergaderruimten, congreszalen, theaters en andere publiekelijke ruimtes met tal van meubels.

Regelmatig tapijtonderhoud tegen allergieën

Ben je allergisch voor huisstofmijt of reageer je gevoelig op stof? Een tapijt als vloerbedekking hoeft geen probleem te vormen. Mits je deze regelmatig professioneel laat reinigen. Door onze deep clean van zowel zachte als harde tapijten blijft het binnenklimaat optimaal, ook voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Preventief impregneren tapijt en meubels

Door tapijten en meubels preventief te laten impregneren, zijn ze bestand tegen vocht en vuil. Er wordt als het ware een vuil- en waterafstotende laag aangebracht op de vezels, zodat de vloerbedekking en meubels langer schoon en mooi blijven. Bovendien is eventueel vuil hierdoor makkelijker te verwijderen. Hygiënisch én gezond!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!