Specialistisch vloeronderhoud

‘Daar kun je van de vloer eten’, is een veelgehoorde uitspraak wanneer het ergens heel erg netjes en schoon is. Dat is niet voor niets. Een schone vloer is ongeveer het eerste wat je ziet als je ergens binnenkomt. Om een vloer schoon, netjes en als nieuw eruit te laten zien, is regelmatig onderhoud nodig.

Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in vloeronderhoud. Zelfs het schoonhouden van zeer grote vloeroppervlakten zijn voor ons geen probleem. Hiervoor kunnen wij eventueel gebruikmaken van de ChemDry-methode.

 

Vloerreiniging en -onderhoud

Het maakt niet uit welk soort vloer je hebt, wij maken iedere vloer schoon. Vloeren van hout, siergrind, marmoleum, PVC en natuursteen, maar ook tapijt. Daarnaast verzorgen we dieptereiniging van sanitaire vloeren, onderhouden we sportvloeren en houden we parkeerterreinen en garages schoon. Het reinigen van vloeren kan bestaan uit:

  • Schrobben van natuursteen, tegels en PVC
  • Polymeren (in geval van linoleum en marmoleum)
  • Kristalliseren (in geval van marmer)
  • Impregneren (in geval van hout)
  • Tapijtreiniging
  • Specialistische vloerreiniging in sportcomplexen, parkeergarages en terreinen

 

Vloer professioneel laten reinigen

Ons team is gespecialiseerd in vloeronderhoud. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Deze kennis zetten we niet alleen in voor professioneel vloeronderhoud voor klanten, ook adviseren we bedrijven over de beste vloerkeuze of een meerjarenonderhoudsplan. Neem contact op voor meer informatie.

Vloeronderhoud op maat

We werken op maat en nauwkeurig, ook als het gaat om vloeronderhoud. Onze werkwijze verschilt per vloer. Een houten vloer vereist nu eenmaal een andere behandeling dan een marmoleumvloer. Voorafgaand aan vloeronderhoud stellen we een werkprogramma op waarin staat wat er gedaan moet worden en wanneer.

Periodiek vloeronderhoud

Regelmatig vloeronderhoud verlengt de levensduur van een vloer. Onder andere voor sanitaire vloeren adviseren we periodieke reinigingsbeurten, onder andere om kalk en urinekristallen te verwijderen. De frequentie van periodieke werkzaamheden en de dagen waarop deze plaatsvinden stemmen we uiteraard af met de klant, zodat we zo min mogelijk in de weg lopen.

Speciale machines en materialen

Specialistisch vloeronderhoud gebeurt met speciale machines en materialen die we allemaal in eigen beheer hebben. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die nodig is. De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn milieuvriendelijk en de machines energiezuinig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!