Interieurverzorging

Opgeruimd staat netjes. Thuis, maar ook op je werkplek. Een schone werkplek is het visitekaartje van je bedrijf. Het staat verzorgd wanneer je klanten ontvangt en creëert rust wanneer je erin moet werken. Voor sommige bedrijven is een schone werkplek zelfs een vereiste. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere medische centra.

Heb je zelf niet de tijd en capaciteit om je werkplek of bedrijfsruimte schoon te houden? Dan doen wij dit voor je. Ook als het gaat om bijzondere schoonmaakwerkzaamheden, zoals specialistisch vloeronderhoud, calamiteitenreiniging, industriële reiniging en een opleveringsschoonmaak.

 

Interieurverzorging regio Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden, Groesbeek

Wij maken schoon bij bedrijven in de regio’s Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden en Groesbeek en omstreken. Dat doen we op afroep en op contractbasis: dagelijks, wekelijks of maandelijks een vast aantal uur. Altijd op maat. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de werkplek. We wassen ramen, reinigen vloeren, stoffen af, maken toiletten schoon, legen prullenbakken en verzorgen periodieke werkzaamheden en deep cleans. Onze opdrachtgevers zijn kantoren, gemeentehuizen, banken, notariaten, verzekeringsmaatschappijen, apotheken, wooncomplexen, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven en meer.

 

Interieurverzorger gezocht?

Wij leveren geschoolde interieurverzorgers voor bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze. Wij vertellen graag over de manier waarop onze interieurverzorgers te werk gaan. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek op locatie. Dan schatten we de situatie in en kunnen we een passend advies uitbrengen.

Schoonmaken op maat

We werken op maat en nauwkeurig. Dat betekent dat de lat hoog ligt. Voorafgaand aan de schoonmaakwerkzaamheden stellen we een werkprogramma op. Hierin staat onder andere welke schoonmaakwerkzaamheden gedaan moeten worden, met welke frequentie en op welke dagen en tijden.

Professioneel schoonmaakteam

Bij ons vind je enkel geschoolde interieurverzorgers. Twee keer per jaar volgen zij bij ons op locatie een Basisvakopleiding Algemene Schoonmaak conform de cao. Al onze werkprocedures en materialen voldoen aan de wettelijke eisen en gestelde normen. Hierop worden ze jaarlijks gekeurd.

Duurzame schoonmaak

Bij iedere nieuwe opdrachtgever richten we een volledige werkkast in op locatie. Met daarin nieuwe materialen die voldoen aan onze kwaliteitsstandaard: milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en energiezuinige materialen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!