Projectopleveringen

De bouw is afgerond, een project kan worden opgeleverd. Maar niet voordat bouwafval is verwijderd en de op te leveren projecten leefbaar zijn gemaakt. Een opleveringsschoonmaak is een essentieel onderdeel van de projectoplevering, waar veel bij komt kijken.

Wij verzorgen de opleveringsschoonmaak van projecten, zoals woningen, bedrijfspanden, verpleegafdelingen, operatiekamers en andere ruimtes in ziekenhuizen. Daarvoor werken we ook samen met bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Een projectoplevering omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om een project leefbaar en werkbaar te maken, zoals vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en interieurverzorging.

Eindschoonmaak bouwproject

Wanneer wij verantwoordelijk zijn voor de eindschoonmaak van een project, gaan wij grondig te werk. Na overleg met de opdrachtgever stellen we een werkplan op en gaan aan de slag met onder andere het:

  • stofvrij en op niveau brengen van de vloeren;
  • verwijderen van cementsluier, verf- en kitresten;
  • in- en uitwendig reinigen van de keuken en kasten;
  • grondig en streeploos reinigen van het sanitair;
  • horizontaal afnemen van de energiemeters;
  • nat afnemen van wanden, deuren, vensterbanken en plinten;
  • oppoetsen van spiegels, kranen en andere chromen delen;
  • reinigen van kozijnen en glasbewassing.

Kortom, we maken het project volledig gebruiksklaar.

 

Opleveringsschoonmaak door professionals

Een kant-en-klare oplevering van een woning of gebouw is specialistisch werk waarvoor wij VCA-gecertificeerde mensen inzetten en jaarlijks gekeurde materialen. Onze medewerkers gaan volgens vaste procedures te werk. Dit geeft het schoonste resultaat. Dat flexibiliteit gewenst is in geval van projectopleveringen is voor ons geen probleem. Zowel onze organisatie als ons team is daarop ingericht. Om deze kwaliteitsstandaard te kunnen blijven garanderen, worden al onze procedures en materialen jaarlijks gekeurd. Neem contact op voor meer informatie.

Ver- en nieuwbouw verpleegafdelingen ziekenhuizen

De schoonmaak van een verpleegafdeling in een ziekenhuis vereist een specifieke procedure, zodat het risico op kruisbesmetting en ziekenhuisinfecties wordt voorkomen. Na een verbouwing, of voorafgaand aan een oplevering, zorgen wij ervoor dat de verpleegafdeling hygiënisch gereinigd en gedesinfecteerd is. Klaar voor gebruik!

Ver- en nieuwbouw en klinische schoonmaak OK’s

Om de kans op besmetting te voorkomen is een klinische schoonmaak van operatiekamers na een verbouwing noodzakelijk. Ook nieuwgebouwde operatiekamers moeten aan de eisen van een klinische schoonmaak voldoen. Hygiëne is in deze ruimtes vereiste nummer 1, daarom werken we volgens vaste protocollen.

Ver- en nieuwbouw grote complexen, zoals scholen, kantoren en zorginstellingen

Bij de oplevering van een groot complex komt een strakke planning kijken. Ook de eindschoonmaak voor oplevering moet hierin meegenomen worden. Wij denken hierover graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven mee. Dankzij onze ervaring weten we precies wat we moeten doen en welke tijd hiervoor nodig is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!