Industriële reiniging

Sommige schoonmaakwerkzaamheden vergen speciale aandacht. Hardnekkig bevuilde fabriekshallen, droogkamers met kleine stofdeeltjes of specifieke machines en productieruimtes. Ze vragen om een passend schoonmaakproces, met hoogwaardig materiaal en uitgevoerd door gekwalificeerde mensen.

Om risico’s zoveel mogelijk te beperken, is het aan te raden om industriële reiniging over te laten aan een specialist. Wij verzorgen elke vorm van industriële reiniging, hoe complex deze ook is. Ook zijn we in te schakelen voor gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud van bedrijfspanden, fabriekshallen en parkeergarages.

Industrieel reinigen van fabrieken en machines

Een van onze specialismes is het reinigen van steenfabrieken en bijzondere machines. De werkzaamheden variëren van hogedrukreiniging, het zuigen, transporteren en terugblazen of -persen van droge en vloeibare stoffen en corveewerkzaamheden. Schoonmaken gebeurt altijd op maat, afgestemd op het productieschema van je bedrijf.

Industrieel reinigingsbedrijf

Als industrieel reinigingsbedrijf zijn wij werkzaam voor bedrijven en fabrieken in de regio Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden en Groesbeek. Voor werkzaamheden in fabriekshallen en speciale productieruimtes zetten wij alleen gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers in. Zij zijn uitgerust met de juiste en gekeurde materialen die geschikt zijn voor industriële reiniging. Zo kun je rekenen op een vast team van vertrouwde specialisten. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Professionele vacuümzuiger

Voor het verwijderen van vloeibare of poedervormige producten, droge stoffen, grind en zand uit droogkamers en ovens gebruiken we onze professionele vacuümzuiger. Ook kunnen we hiermee zand wegzuigen onder en om zetmachines en transportbanden, zodat deze niet vastlopen. De zuigkracht van de vacuümzuiger kan tot maximaal 100 meter op de juiste kracht functioneren. Dit bespaart tijd én kost minder fysieke belasting.

Hogedrukwerkzaamheden

Met behulp van hogedrukreiniging verwijderen we aangekoekte productieresten of andere restanten. Alleen daarvoor opgeleide en gekwalificeerde medewerkers gebruiken de hogedrukreinigers. Zij zijn zich ervan bewust dat het reinigen van machines en productieruimtes risico’s met zich kunnen meebrengen.

Reiniging van parkeergarages en fabriekshallen

Parkeergarages en fabriekshallen vragen onder andere om specialistisch vloeronderhoud. Maar ook het reinigen van betaalautomaten en het verzamelen van zwerfvuil horen bij het (wekelijkse) onderhoud. Periodiek reinigen we de gehele vloer, alle leidingen, verwijderen we stofnesten en meer. Ook zijn we in te schakelen voor eenmalige werkzaamheden, zoals het verwijderen van graffiti of het impregneren van gevels.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!