Calamiteiten reiniging

Wateroverlast, brandschade, roetschade of andere onvoorziene vervuilingen gebeuren altijd wanneer het niet uitkomt. Toch moet het direct worden schoongemaakt om verdere schade te voorkomen of omdat de ruimte simpelweg direct weer in gebruik moet worden genomen.

Snel handelen is bij calamiteitenreiniging noodzakelijk. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en staat er direct een deskundig schoonmaakteam voor je klaar in geval van nood. Onder andere voor industriële reiniging, interieurverzorging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud.

 

Direct schoonmaakhulp nodig

In geval van calamiteiten, heb je direct schoonmaakhulp nodig. Wij werken met een noodnummer. Onder calamiteiten verstaan wij een inbraak, brand of wateroverlast, bijvoorbeeld door een lekkage. Maar ook in geval van een ziekteuitbraak staan wij voor je klaar. Kortom, alle verontreinigingen die je niet hebt zien aankomen, maar die wel direct moeten worden schoongemaakt.

Een calamiteit melden? Bel direct: 06 – 53539434.

 

Schoonmaken na calamiteiten

Calamiteiten veroorzaken materiële schade, maar soms ook emotionele schade. Onze medewerkers zijn zich daarvan bewust. Zij zullen niet zomaar beginnen aan de werkzaamheden, maar eerst met de klant afstemmen voordat zij gaan schoonmaken na een calamiteit. Tijdens de reinigingswerkzaamheden hanteren zij de veiligheidsvoorschriften.

Snel en vakkundig

Snelheid is geboden als het gaat om een calamiteit. Onze organisatie is daarop ingericht. Is er een calamiteit? Dan gaat dat altijd voor! Wij werken met een team van vakkundige medewerkers die daarvoor zijn opgeleid en gecertificeerd.

Schoonmaken en opruimen

Na een calamiteit maken we schoon en ruimen we op. Uiteindelijk zullen we de te reinigen locatie, wanneer dat mogelijk is, in dezelfde staat opleveren zoals deze was voor de calamiteit.

Schoonmaak bij virus of besmetting

Na een uitbraak van een virus of besmetting is het zeer belangrijk om de locatie schoon te maken én houden. Schoonmaak bij virus of besmetting pakken we systematisch aan om kruisbesmetting te voorkomen. Zo krijgt het virus of de bacterie een minimale kans.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!