Glasbewassing

Streeploos schone ramen. Altijd en ook op hoogte. Dat werpt een frisse blik op je woning, bedrijfspand of kantoor. Glasbewassing is een vak apart. Vooral als het gaat om moeilijk bereikbare raampartijen, zoals bij appartementencomplexen, flats en kantoren met hoogbouw.

Wij zijn van oudsher specialist in glasbewassing. En als we toch op hoogte aan het werk zijn, nemen we ook de randen, richels, lijstwerk en eventueel het Trespa mee. Naast glasbewassing is het ook mogelijk om gevels te laten reinigen en eventuele zonnepanelen.

Glasbewassing met osmose

Voor een streeploos resultaat wassen wij ramen op de traditionele wijze. Mochten raampartijen op de traditionele wijze niet bereikbaar zijn, dan wassen we de ramen middels telescopische glasbewassing met osmosewater. Dit is gedemineraliseerd water. Puur water zonder chemische middelen waarmee ieder oppervlak gereinigd kan worden. Glasbewassing doen we soms op afroep, vaak op contractbasis. Zo weet je zeker dat de ramen van je woning of pand glashelder blijven.

Glazenwasser nodig?

Ons team bestaat uit professioneel opgeleide glazenwassers die allemaal SVS-gediplomeerd zijn en VCA-gecertificeerd. Wij wassen ramen tot op hoogtes van wel 50 meter of meer. Neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven. We maken graag een afspraak om de situatie te komen beoordelen en een passend aanbod te doen.

Traditionele glasbewassing

Glasbewassing is een vak apart. Wij doen dit nog op de traditionele manier, zoals we van oudsher gewend zijn. Met ladder, inwasser, wisser, spons en trekker. En met respect voor het glas en de gevel.

Telescopische glasbewassing met osmose

Ramen op grotere hoogte wassen we met behulp van een telescopisch osmosesysteem. Veilig en efficiënt. De uitschuifbare steel met borstel reikt tot een hoogte van 15 meter. Hiermee kunnen we spoelen, borstelen en naspoelen. Dankzij het osmosewater drogen de ramen zelfs bij zonnig weer streeploos op.

Veilige glasbewassing met hoogwerker

De meest moeilijk bereikbare ramen wassen we op de meest veilige manier. Namelijk met inzet van de hoogwerker. Zo kunnen we tot een hoogte van 50 meter of meer ramen wassen. De hoogwerkers tot 25 meter hebben we in eigen beheer. Voor het bereik van hoogtes van 50 meter werken we samen met een specialist in hoogwerkers.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!