Carcleaning

Hoe zuinig je ook op een auto bent, vies wordt hij op den duur altijd. Regen, modder, stof, vogelpoep en wasstraatkrasjes… de autolak krijgt veel te verduren. Maar ook het interieur vraagt om regelmatig onderhoud. Denk aan de ramen, stoelen, kastjes, vloermatten en het dashboard. Met een nette, schone auto ga je verzorgd de weg op.

Als het gaat om carcleaning kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij regelen dan dat je auto of complete wagenpark met regelmaat gewassen en gereinigd wordt. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een eenmalige grondige wasbeurt van je auto. Neem contact op voor meer informatie over de tarieven.

 

Carcleaning Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden, Groesbeek en omstreken

Wij reinigen (bedrijfs)auto’s van buiten en binnen. Dit doen we voor particulieren en verschillende organisaties in regio Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden en Groesbeek. We werken voor bedrijven met een eigen wagenpark, maar ook voor autobedrijven die hun auto’s netjes in de showroom willen presenteren. Een schone, mooie auto verkoopt beter. Na een reiniging zien de auto’s er weer als nieuw uit.

 

Auto professioneel laten poetsen

Carcleaning wordt enkel door onze professionele medewerkers gedaan die daarvoor zijn opgeleid. Onder andere het behandelen van de autolak moet zorgvuldig worden gedaan voor het beste resultaat. Tijdens een professionele poetsbeurt van je auto zorgen we eventueel ook voor een lakbeschermende en vuilafstotende laag van de autolak. Hierop geven we tot wel 6 jaar garantie. Daarnaast reinigen we het interieur van de auto: panelen, dashboard, kastjes, vloermatten en ramen, alles maken we schoon. Soms halen we de stoelen even uit de auto om overal goed bij te kunnen of om vlekken uit de bekleding te halen.

Wassen, reinigen, poetsen, polijsten en meer

Carcleaning gebeurt altijd op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het ontvetten van de motorruimte en de lak tot het grondig wassen van de auto onder hogedruk. Ook velgen, wielkuipen en dorpels kunnen we wassen en kleine krasjes verwijderen we door de autolak te polijsten. Eventueel werken we de lak af met een duurzame waxlaag die de lak beschermt, de oorspronkelijke kleur bewaart en voorkomt dat vuil aan de autolak hecht.

Ook boten, caravans en campers

Naast auto’s poetsen we ook motors, boten, caravans en campers. Zowel van binnen als van buiten. Dit doen we vooral in het voor- en najaar. Zo ga je in een schoon voertuig op vakantie en zet je het voertuig ook weer smetteloos schoon in de winterstalling.

Ozonbehandeling

Muffe of vieze geuren in de auto verwijderen we met een ozonbehandeling. Zelfs rook- of brandlucht, benzine- of diesellucht en lucht van huisdieren die in de bekleding is getrokken. Soms biedt een ozonbehandeling ook uitkomst in geval van een pollenallergie, omdat hiermee ook het luchtcirculatiesysteem wordt gereinigd.

Bel ons voor meer informatie: 024 – 397 65 62

Wat onze klanten over ons vertellen

Andere diensten van Wouters Schoonmaakorganisatie

Klanten zijn het belangrijkste voor een organisatie, tenminste bij u toch ook? Een goed verzorgd interieur is daarbij geen luxe, het is het visitekaartje voor uw bedrijf.

Industriële reiniging is een belangrijk specialisme van ons. Wij kunnen elke (complexe) vorm van industriële reiniging aan. Daarbij besteden wij ook aandacht aan specialistische bedrijfsprocessen, zoals de reiniging van steenfabrieken.

Schonen ramen werpen frisse blikken. Bij Schoonmaakorganisatie Wouters is het allemaal begonnen met de glasbewassing.

Het schoon opleveren van uw woning, bouw en project is een specialisme waar wij ook zeer deskundig in zijn.

Heeft u een stenen gevel, kunststof gevel of damwandprofielen? Het maakt niet uit, bij Schoonmaakorganisatie Wouters bent u aan het juiste adres, wij reinigen alles.

Steeds meer relaties laten ook het conditioneren van hun (bedrijfs)auto, motor, boot, caravan en/of camper door Wouters Carcleaning verzorgen.

Klanten en medewerkers komen graag binnen op een schone of zelfs blinkende vloer. Het reinigen van grote of specifieke vloeroppervlakten behoort ook tot onze specialiteiten.

Overal doen zich calamiteiten voor maar calamiteitenreiniging is een vak apart. Want reiniging bij calamiteiten vraagt om deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid van handelen.

Heeft u zonnepanelen? Laat deze dan met regelmaat reinigen. Wanneer een zonnepaneel vuil is dan heeft dit effect op de energieproductie.

Zacht, comfortabel, representatief en sfeervol, tapijt is praktisch geschikt voor ieder interieur. Om tapijt mooi, kleurvast en zacht te houden is onderhoud nodig. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en zorgt ervoor dat er geen vuiligheden in het tapijt kunnen nestelen.

Een brand in huis, op kantoor of in je bedrijfspand? Je moet er niet aan denken. Toch kan het iedereen overkomen. Een brandende sigarettenpeuk, kortsluiting of een omgevallen kaars? Wanneer tapijten, gordijnen, vitrages of meubels met het vuur in aanraking komen, kan dit uitmonden in een brand die niet meer te overzien is.

Op verpleegafdelingen, in operatiekamers, huisartspraktijken en andere medische centra is hygiëne belangrijker dan waar ook. Micro-organismen mogen er geen kans krijgen om zich te handhaven, vermeerderen of verspreiden. Het schoonmaken van deze ruimtes is dan ook specialistisch werk dat niet iedereen zomaar kan.

Onze klanten:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!