Ampleon

Vanaf de oprichting op 7 december 2015 is Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.betrokken geweest bij de schoonmaak van Ampleon, voorheen een onderdeel van NXP en nu een geheel zelfstandige organisatie.

Momenteel werken ongeveer 250 medewerkers bij Ampleon. Ampleon ontwikkelt en test Radio Frequente zenders, er vindt geen productie plaats binnen deze organisatie.

Ampleon heeft Sjaak Thissen aangesteld als Interim Facility Manager om alle facilitaire zaken zoals diverse verbouwingen, verhuizingen, inrichten alle facilitaire processen, aankleding en de schoonmaak van het pand aan de Halfgeleiderweg in Nijmegen te managen. Sjaak Thissen heeft een eigen onderneming genaamd Thissen Services. Thissen Services is een jong en dynamisch bedrijf in facilitaire dienstverlening en facilitair- en technisch beheer. Zij leveren kwaliteit en capaciteit op het gebied van facility management en verhuismanagement en zijn actief in kantoren, scholen, zorginstellingen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkeliersverenigingen en bedrijventerreinen.

Sjaak Thissen kent René Wouters, Algemeen Directeur van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V., al vele jaren. Hij ziet hem nog met zijn auto en aanhanger met daarop de ladders, bij hem thuis komen voor de glasbewassing. Gedurende zijn loopbaan is Sjaak Thissen René Wouters ook vaak opnieuw tegen gekomen. De eerste samenwerking was bij het destijds nieuw gebouwde Technovium gevolgd door een samenwerking bij een verhuizing en oplevering van een zorgappartementencomplex.

Wij vroegen aan Sjaak Thissen waarom voor de samenwerking met Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. gekozen is en op welke punten de organisatie zich onderscheidt van anderen. Hij geeft aan dat de voorkeur naar een lokale partij ging doordat een regionaal bedrijf meer nabijheid kan leveren aan zo’n grote organisatie als Ampleon. In de loop der jaren heeft Sjaak Thissen de samenwerking met Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. altijd als zeer prettig ervaren. De organisatie is snel ter plekke denk hierbij aan calamiteiten. Verder zijn duidelijke afspraken, vast personeel, hart voor de zaak, open communicatie, goudeerlijk, kwaliteit, flexibel en meedenkend de woorden die Sjaak Thissen ziet bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Beide partijen hopen de samenwerking nog lang voort te kunnen zetten en in de toekomst wellicht nog meer uit te kunnen breiden.

Voor meer informatie over Ampleon kijkt u op: www.Ampleon.com.

Voor meer informatie over Thissen Services kijkt u op: www.thissenservices.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!