Camping de But

Camping de But ligt geheel in de bossen tussen Berg en Dal en Groesbeek. U kunt daar nog gewoon genieten van ongekende rust en de natuur. Door de bossen in Berg en Dal en Groesbeek liggen verschillende fiets, mountainbike- en wandel route’s. Sinds 2 jaar is Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. betrokken bij Camping de But. In het kampeerseizoen zorgen o.a. onze interieurverzorgsters ervoor dat de campinggasten het ultieme kampeergevoel beleven.

Elke locatie heeft haar eigen geschiedenis en dat is ook zo bij Camping de But. Nelly Brouwer, eigenaresse van de camping kocht samen met haar broer Gerrit in 1987 de camping. Haar vader was boswachter. Haar passie ligt al haar hele leven lang bij de camping. Met zo’n +/- 150 staanplaatsen op haar eigen camping zorgt zij ervoor dat haar campinggasten het echte vakantiegevoel beleven.

De afgelopen 40 jaar maakte Nelly Brouwer elke dag zelf de toiletgebouwen schoon op de camping, in het hoogseizoen meerdere keren per dag. Samen met een toenmalige werkneemster deed ze dit elke dag weer, ondertussen zorgde ze ervoor dat haar nieuwe campinggasten werden ingeschreven/aangemeld, fantaseerden tussendoor naar wat knutselwerk voor het vermaak van haar campinggasten en stond ze dag en nacht klaar voor alle overige vragen om alles in goede banen te laten leiden. Na een lange tijd stopte haar werkneemster met het werk op de camping en had Nelly Brouwer in het hoogseizoen noodgedwongen met spoed hulp nodig.

Nelly Brouwer zag bijna dagelijks al de busjes rondrijden van Schoonmaakorganisatie Wouters, uit het eigen Groesbeekse dorp. De snelheid waarin Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft gehandeld heeft Nelly Brouwer als zeer prettig ervaren. Vol lof spraken wij Nelly Brouwer tijdens dit interview: de organisatie heeft snel ingesprongen toen het zeer dringend was, het loopt lekker, alles is bespreekbaar, de dames poetsen naar volle tevredenheid en de organisatie is zeer flexibel.

Om niet met al het schoonmaakmateriaal de hele camping over te lopen is er een golfkar aangeschaft waarmee de interieurverzorgsters van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. de camping over kunnen.

Wilt u ook heerlijk genieten van de rust en de natuur in de Groesbeekse bossen bekijk hier de mogelijkheden bij Camping de But.

Voor meer informatie over Camping de But kijkt u op: www.campingdebut.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!