De pannenkoekenbakker

In de Plasmolen, het noordelijkste puntje van Limburg is De Pannekoekenbakker Plasmolen gevestigd. Vlakbij de Mookerplas, Natuurgebied de Jansberg en de Mookerheide. Daar heeft u zeker al eens van gehoord.

Maarten Jongerius, is sinds 1 april 2015 officieel de eigenaar van Pannekoekenbakker Plasmolen. Ongeveer 20 jaar geleden is hij terecht gekomen in de organisatie, toen der tijd nog van zijn ouders. De organisatie is van oorsprong een Schipperscafé en is uitgegroeid tot een Pannenkoekenhuis.

De organisatie heeft zich aangesloten bij de formule van De Pannekoekenbakker waar in totaal 14 restaurants in Nederland, 2 in België en 1 in Duitsland bij zijn aangesloten. De vestigingen die bij dit concept zijn aangesloten werken nauw samen op het gebied van de formule, inkoop, promotie en marketing. Zij hebben een sterk imago, is onbetwist marktleider en nummer 1 op het gebied van gastvriendelijkheid en kwaliteit. De belangrijkste merk waarden zijn: Betrouwbaar, De Bekendste, De Beste, Echt Hollands, Genieten, Kwaliteit, Persoonlijk, Toegankelijk en Vriendelijk.

Ook zijn ze aangesloten bij ’t Gilde van Kiste Trui. Een initiatief van een aantal restaurateurs in de gemeente Mook en Middelaar, zij willen wijzen op de kwaliteit van hun keuken en ontvangen u graag als gast in hun restaurants. Naast de keukens van de restaurants zijn zij trots op de streek waar ze gevestigd zijn en laten klanten graag kennismaken met de omgeving en de historische waarden ervan.

De Pannekoekenbakker Plasmolen heeft in het totaal maar liefst 500 zitplaatsen en op de menukaart staan wel 250 verschillende, maar allemaal heerlijke pannenkoeken variërend van oer-Hollandse met spek of appel tot een notenpannenkoek of gesmolten brie met ananas en prei.

Met deze hoeveelheid zitplaatsen en merk waarden zult u begrijpen dat het ook voor deze klant zeer belangrijk is dat het schoon en fris is. Immers is pannenkoeken eten ook het uit-eten gevoel. Een verzorgde omgeving draagt bij aan de beleving van iedere klant en is daarnaast ook noodzakelijk in een horeca gelegenheid.

Net als Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft ook De Pannekoekenbakker Plasmolen een uitgebreid aanbod. Naast de uitgebreide menukaart om in het restaurant van te genieten is er de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen, bieden zij verschillende arrangementen aan, is er een kidsclub en proeverijen.

Sinds begin 2014 maakt Schoonmaakorganisatie Wouters schoon in het restaurant, daarvoor verzorgde zij de interieurverzorging zelf. In het kader van “ontzorgen” van de organisatie is er destijds voor gekozen om dit deel van de schoonmaak door een professionele organisatie te laten uitvoeren.

Maarten Jongerius: ‘’wij zijn zeer te spreken over de uitvoering van de Interieurverzorging door Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Het is ook goed en leuk te zien dat Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. actief is geworden op social media’’.

Kijk voor meer informatie over De Pannekoekenbakker op: www.pannekoekenbakker.nl

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!