Excluton

De producent van betonnen bestratingsproducten is Excluton. Sinds 1977 bestaat deze organisatie en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming waar ruim 200 medewerkers dagelijks werken aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en openbare ruimten. Excluton levert aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

Schoonmaakorganisatie Wouters en Excluton breiden onlangs de samenwerking uit. Een mooie aanleiding om eens in gesprek te gaan over de relaties tussen ons als schoonmaakbedrijf en opdrachtgever. Hoe houd je elkaar tevreden?

Hoe is het ooit begonnen?
In juni 2019 kwam het eerste telefoontje binnen van Rob Janssen (Hoofd Technische Dienst, Excluton). Met eigenlijk maar één vraag kunnen en willen jullie morgen starten met de schoonmaak binnen ons bedrijf? We staan te springen op een bedrijf dat direct kan starten.

Dit gaf Wouters de mogelijkheid en vrijheid om de kracht van de organisatie weer te laten vloeien: snel schakelen en dus flexibel zijn. Inmiddels is de interieurverzorging uitgegroeid van één persoon 5 dagen in de week naar twee personen 7 dagen in de week.

Samenwerken voor hetzelfde doel
De samenwerking is heel belangrijk. Uiteindelijk wil je allebei, als schoonmaakbedrijf en als opdrachtgever, hetzelfde: een goede schoonmaakkwaliteit dat past bij de organisatie. Dat moet je samen bereiken. Daarnaast is het belangrijk dat je meedenkt met de opdrachtgever en dat hij of zij altijd weet wie het aanspreekpunt is. Ook in de vakanties of tijdens ziekte. De dienstverlening moet doorlopen; een opdrachtgever mag daar niet onder lijden. We werken met korte lijnen en proberen altijd direct alles op te lossen.

Elkaar tevreden houden
De samenwerking is heel belangrijk. Uiteindelijk wil je allebei, als schoonmaakbedrijf en als opdrachtgever, hetzelfde: een goede schoonmaakkwaliteit dat past bij de organisatie. Dat moet je samen bereiken en daarmee houd je elkaar ook tevreden.

Elke klant is uniek maar de omvang en het type klant maakt Excluton voor Wouters erg bijzonder. Het is geen kantoorpand waar je de schoonmaak moet verzorgen er wordt veel flexibiliteit gevraagd van de medewerkers van Wouters. Het snelle schakelen en een goede communicatie daar valt of staat alles mee aldus Rob Janssen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!