HV

HV is gespecialiseerd in verzekeren, hypotheken, taxaties, makelaardij en bankzaken en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in deze sectoren. Willie Verbeet is algemeen directeur, beëdigde en gecertificeerde register- en NVM Makelaar binnen HV.

Sinds de verhuizing van HV in 2006 hebben HV en Schoonmaakorganisatie Wouters de handen ineen geslagen. Tijdens deze verhuizing heeft Schoonmaakorganisatie Wouters de eind opleveringsschoonmaak uitgevoerd voor HV. Zodat Willie Verbeet met zijn team intrek kon nemen in het nieuwe pand gelegen aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Vanaf die tijd voert Schoonmaakorganisatie Wouters ook de glasbewassing uit voor het gehele pand zo ook de voorgevel aan de buitenzijde. Echter daar is het niet bij gebleven. Oosterpoort heeft ongeveer zo’n 300 panden in beheer, waarvan een deel is uitbesteed aan HV. Ook via HV is Schoonmaakorganisatie Wouters betrokken bij verschillende appartementencomplexen. Waar met name de interieurverzorging en glasbewassing uitgevoerd wordt door Schoonmaakorganisatie Wouters.

Willie Verbeet: “Schoonmaakorganisatie Wouters zie ik als een organisatie die haar afspraken nakomt, flexibel met een adequate instelling. Maar ook een organisatie wanneer er zaken niet goed lopen direct opgepakt en opgelost worden.”

Verder geeft Willie Verbeet aan dat de huurders van de verschillende appartementencomplexen tevreden zijn over de schoonmaak en benoemen Schoonmaakorganisatie Wouters als een betrokken organisatie.

Voor meer informatie over HV kijkt u op: www.hv.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!