Trubendorffer

Trubendorffer is een organisatie voor hulp bij verslaving. De verslaving wordt op een andere manier behandeld als gebruikelijk. Cliënten hoeven niet naar een kliniek ver weg, maar blijven thuis wonen. Verder gaat het ‘normale’ leven gewoon door, cliënten blijven gewoon aan het werk en/of kunnen verder studeren. Daarnaast worden de cliënten dus behandeld volgens de eigen methode van Trubendorffer. Bijzonder intensief, persoonlijk en volgens de resultaten bijzonder effectief.

Bij Trubendorffer gaat het zo: maak een afspraak, de intake vindt plaats en aan de slag! Met deze manier van werken heeft Barbara Houtzager contact opgenomen met Schoonmaakorganisatie Wouters. En inderdaad dit is de wijze waarop Trubendorffer het aanpakt. Het eerste contactmoment was de afspraak, vervolgens werd er een ‘intake’ gehouden (het werk werd opgenomen door Schoonmaakorganisatie Wouters) en vervolgens was het direct raak, aan de slag! Barbara Houtzager is manager bedrijfsvoering voor de vestiging in Utrecht en tevens ook tijdelijk in Nijmegen.

De samenwerking tussen Schoonmaakorganisatie Wouters en Trubendorffer is nog vers, sinds juli zijn beiden partijen samen gaan werken. Schoonmaakorganisatie Wouters verzorgd zowel de Interieurverzorging als de Glasbewassing. De vestiging in Nijmegen van Trubendorffer loopt goed, op korte termijn zal deze vestiging 7 dagen per week opengaan. Dat betekent dat er alleen al +/- 150 cliënten per week behandelt zullen gaan worden in Nijmegen. Daarom is Trubendorffer tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden zoals deze worden uitgevoerd, het hoort schoon te zijn wanneer de cliënten bij Trubendorffer zijn. ‘’Schoonmaakorganisatie Wouters is zeer toegankelijk en vriendelijk met een snelle service’’, aldus Barbara Houtzager.

Voor meer informatie over Trubendorffer kijkt u op: www.trubendorffer.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!