Waalboog honinghoeve

Sinds september 2022 is Schoonmaakorganisatie Wouters werkzaam met de interieurverzorging op locatie De Honinghoeve van organisatie de Waalboog. De Honinghoeve is een zorginstelling voor licht-zwaar dementerende ouderen.

Modern, warm en gastvrij: dat is De Honinghoeve. Van mensen met een lichamelijke zorgvraag tot aan ouderen met dementie; iedereen is hier thuis. En dat is hetgeen waar Schoonmaakorganisatie Wouters graag aan bijdraagt om dat te kunnen realiseren voor de cliënten en de werknemers. De samenwerking om dit te realiseren is heel belangrijk. Hierover gaan wij met regelmaat in gesprek met de opdrachtgever, zodat je de kwaliteit kunt blijven waarborgen.

Dagelijks werken er vijf collega’s over tien verschillende afdelingen die zorgdragen voor een schone en fijne woon- en werkomgeving voor de bewoners en het personeel van De Honinghoeve. De vijf collega’s zijn samen verantwoordelijk voor de schoonmaak van de cliëntenkamers, sanitair en de gezamenlijke ruimtes, waaronder o.a. de woonkamer. Daarnaast vindt u binnen De Honinghoeve een fysiotherapeut, een arts, een kapsalon, een brasserie en o.a. een pedicurekamer. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen zich daar thuis voelt.

 

Bert van Kampen zegt dit over Schoonmaakorganisatie Wouters;

”Ik heb firma Wouters als een bedrijf leren kennen die doen wat ze beloven, met bedreven medewerkers die hun vak verstaan. Wouters is een regionale speler en daarmee onderscheiden ze zich van de grote schoonmaakorganisaties. Korte communicatielijnen, snelle interventies en leveren kwalitatief goed werk, ze hebben zich inmiddels bewezen bij de Waalboog. Medewerkers van Wouters voelen zich persoonlijk betrokken bij het bedrijf en dat is te danken aan het feit dat ze door hun werkgever gerespecteerd worden. Dat stralen ze vervolgens uit op de werkvloer.”

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!