Schoonmaakmedewerker Wijchen (M/V)

Ter versterking en uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker (m/v) voor 7.50 uur per week. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 7:30 uur bij een logistiek bedrijf in Wijchen.

Mocht je meer beschikbaar zijn dan kunnen we naast dit pand je ook op andere panden in de omgeving van Wijchen/Nijmegen en Groesbeek inzetten.

Wie zijn wij?

Wouters is een echt familiebedrijf en is al bijna 30 jaar de specialist in schoonmaakwerk. Begonnen in de glasbewassing, maar nu een full-service-schoonmaakbedrijf. Wouters bestaat uit de afdelingen Interieurverzorging en Allround Schoonmaak. Als Interieurverzorgster Schoonmaak je te werken op de afdeling Interieurverzorging waar nog ongeveer 65 andere collega’s werkzaam zijn over ongeveer 180 verschillende panden. 

Wat ga je doen?

Als schoonmaak medewerker kom je overal. Jij bent het visitekaartje van Wouters en door jou kunnen andere mensen hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving.

Bij het logistiek bedrijf in Wijchen zijn jou werkzaamheden het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals kantoren en kantines en de sanitaire ruimtes. Dit doe je samen met een collega. 

Wat wij vragen?

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Jij bent pas tevreden als de klant ook tevreden is. Daarnaast kun jij zelfstandig werken en heb jij een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. 

 • Maandag tot vrijdag beschikbaar van 6.00 tot 7.30;
 • Hoe meer jij beschikbaar bent hoe meer wij jou kunnen plannen; 
 • Ervaring in de schoonmaak of bereid dit te leren; 
 • Woonachtig omgeving Wijchen.

Wat wij jou bieden?

Werken bij Wouters betekent werken binnen een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen inzetten en je werk zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij: 

 • Een contract met de uren die jij beschikbaar bent; 
 • Een salaris tussen de €11.44 en €13.05 per uur; 
 • Een baan die goed te combineren is met privé of studie; 
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden; 
 • Een eindejaarsuitkering van 4,5% als je langer dan 6 maanden voor ons werkt; 
 • Pensioenopbouw en 8% vakantiegeld; 
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. 

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62. Vraag dan naar Anke Mulders of Maud de Bruin.

  Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  in bijlage.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!