Vakantiebaan medewerker schoonmaak

Het lijkt nog ver weg, maar toch kun jij je nu al verzekeren van een ideale vakantiebaan in de zomerperiode als medewerker schoonmaak. Lijkt het jou leuk om in de zomer extra bij te verdienen in de schoonmaak? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak kom je overal. Jij bent het visitekaartje van Wouters en door jou kunnen andere mensen hun werkzaamheden uitvoeren in een schone en prettige werkomgeving.

Je wordt als schoonmaak medewerker op verschillende objecten ingezet waar jij verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van o.a. kantoorruimtes, kantines en sanitair.

Wat wij vragen?

Wij gaan ervanuit dat je netjes kunt werken en graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast ben je zelfstandig, gastvrij en klantgericht. Als je al ervaring hebt in de schoonmaak, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar in principe hoef je geen minimale werkervaring te hebben. Verder vragen wij:

  • Je bent beschikbaar in de periode juni t/m september, voor minimaal 3 weken aaneengesloten;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen of Wijchen;
  • Je bent flexibel inzetbaar in ochtenden, middagen, avonden of weekenden.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Wouters betekent werken binnen en familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Daarnaast krijg je jouw salaris conform CAO betaald.

De CAO in de schoonmaak- en glazenwassersbedrijf is van toepassing op de arbeidsovereenkomst.

Reageren

Wil jij graag solliciteren? Dat kan door hieronder zo nauwkeurig mogelijk je gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook reageren door de sollicitatiebrief inclusief CV te sturen naar
info@wouters-groesbeek.nl

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Ook dan mag je altijd contact met ons opnemen via 024 397 65 62 en vraag naar Anke Mulders.

Uw gegevens

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
    in bijlage.    Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!