Chemdry Wouters breidt samenwerking uit met Teamco Shipyard

ChemDry Wouters breidt samenwerking uit met Teamco Shipyard.

TeamCo Shipyard is gevestigd in het pittoresk vestingstadje Heusden. De scheepswerf is in 2017 compleet gemoderniseerd, zij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en scheepsreparatie van riviercruiseschip tot LNG-Tanker: voor elk project en type schip kunt u bij Teamco Shipyard terecht.

ChemDry Wouters onderhoud al jarenlang een goede werkrelatie met Teamco Shipyard i.v.m. de  totale schoonmaak oplevering van de riviercruiseschepen. Van beidde kanten zijn we zeer tevreden over de huidige samenwerking.

Afgelopen voorjaar zijn we in gesprek gegaan om te kijken of we de werkzaamheden kunnen uitbouwen. Vanuit Teamco Shipyard hebben we akkoord gekregen om op alle LNG-Tankers die worden verbouwd of opgebouwd schoon te maken. We zullen de volgende werkzaamheden uitvoeren: Glasbewassing binnen en buiten/verblijven schoonmaken/stuurhut schoonmaken.

Zoals Teamco Shipyard het zelf mooi verwoord, we zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit. ChemDry Wouters denkt mee en vooruit met ons. Dit is voor ons heel veel waard.

De aankomende periode zal ChemDry Wouters, vier LNG-Tankers schoonmaken en begin volgend jaar hebben we een cruiseschip in de planning staan. We zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking!