Aanstelling HR Adviseur

Vanaf 7 september a.s. wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerkster: Anke Mulders. Zij zal de rol gaan vervullen als HR Adviseur binnen Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. In de tussenperiode hebben wij een interim HR Adviseur, haar naam is Susanne Gelden. Zij is twee halve dagen voor ons beschikbaar. Onze nieuwe collega Anke stelt haarzelf graag aan jullie voor!

Mijn naam is Anke Mulders, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Vianen. Na het afronden van mijn studie Human Resources Management ben ik aan de slag gegaan in de uitzendbranche. Na 5 jaar bij SD Worx Staffing Solutions in Cuijk werkzaam te zijn geweest, heb ik de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.

Per 7 september 2020 start ik in de functie van HR adviseur. De veelzijdigheid in deze baan spreekt mij ontzettend aan en ik kijk er dan ook naar uit om mijn rol binnen de organisatie vorm te gaan geven.

In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat in de sportschool te vinden en doe ik graag aan crossfit en hardlopen. Ook wandel ik graag met mijn hond en reizen mijn vriend en ik graag de wereld rond.

De komende vrijdagen (7, 14 en 21 augustus) ben ik al te vinden op kantoor  voor mijn overdracht met Ralf. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop je snel te leren kennen.

Groetjes, Anke