Maak kennis met …

Jeanet Kersten werkt sinds juli 2018 bij Schoonmaakorganisatie Wouters. Voor haar draait het werk vooral om het menselijke, sociale aspect en kwaliteit. En dat is te merken. Zij bezorgt klanten een glimlach door te zorgen voor een fijne en schone (werk)plek.

Jeanet is 50 jaar oud woont samen met haar 2 zonen in Groesbeek. Haar andere zoon woont samen met zijn vriendin en dochtertje. Wat haar gelukkig maakt is als ze haar lieve kinderen, schoondochter en kleindochter om haar heen heeft en dat ze met hen leuke dingen kan gaan doen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

‘Ik vind het heerlijk om flexibel te zijn en om niet iedere keer hetzelfde te hoeven doen. Ik sta iedere dag op met veel plezier en mijn dag is geslaagd als klanten weer tevreden zijn over de kwaliteit van mijn werk.’

Welke werkzaamheden voer je uit?

‘De werkzaamheden die ik uitvoer zijn verschillend, ligt er vooral aan waar ik werk (welk pand) maar denk aan: het schoonmaken van kantoren en sanitair, het schrobben van vloeren en het legen van prullenbakken. We werken niet alleen in kantoorpanden maar ook bij zorginstellen, trappenhuizen en ziekenhuizen.’

Waar word je trots van?

‘Dat ik bij mijn vaste panden ook echt een band hebt opgebouwd met de klanten. De klanten zijn dan ook eerlijk tegen mij over de schoonmaakwerkzaamheden die ik daar uitvoer en of ze tevreden over mij zijn. Ik kan ook altijd een leuk praatje met ze maken. Ik vind het ook fijn dat ik gewaardeerd word bij Schoonmaakorganisatie Wouters en dat ze dat ook zeggen tegen mij.

Wat heb jij voor Schoonmaakorganisatie Wouters gedaan?

‘Voordat ik bij Wouters ben begonnen ben ik ook werkzaam geweest in de schoonmaak. Dit was toen bij een hotel. Helaas werd mijn contract daar niet verlengd en moest ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen Schoonmaakorganisatie Wouters op mijn pad kwam dacht ik meteen deze uitdaging moet ik aannemen. Ik ben begonnen met een 24 uren contract wat nu is uitgebreid naar een vast contract met 32 uur. Ik ben super blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan en het vertrouwen van Wouters heb gekregen.