Maak kennis met …

Maak kennis met…
Graag wil ik jullie voorstellen aan Guus Boersen. Hij is 19 jaar oud woont in Ottersum en werkt sinds 19 april 2022 bij Schoonmaakorganisatie Wouters bij de afdeling Interieurverzorging. Zijn hobby’s zijn voetballen en naar de sportschool gaan. Hij studeert HBO rechten, dit is een 4-jaarse opleiding, en Guus zit nu in het 2e jaar. Na deze studie wil Guus graag doorstuderen voor advocaat en op kamers gaan in zijn geliefde stad Amsterdam. Wat hem aanspreekt aan deze studie is dat je er verschillende kanten mee op kan. Het liefste zou hij de kant van bedrijfsrecht of scheiding onderhandelingen op gaan. In de toekomst hoopt die ooit hierin zin eigen bedrijfje te kunnen opzetten. Voorheen werkte Guus bij een tankstation waar die vaak avonduren en weekenddiensten draaide. Dit vond hij niet zo prettig en was opzoek naar een andere baan. Via via is hij toen bij Wouters terecht gekomen. Hij heeft een fijn kennismakingsgesprek gehad en de arbeidsvoorwaarden spraken hem erg aan. Het allerfijnste vindt hij dat hij wekelijks kan aangeven wanneer hij beschikbar is. Zo kan hij zijn werk makkelijk combineren met school en sporten. Guus heeft bij ons drie vasten panden waarvan twee trappenhuizen en één kantoorpand.
Wij vroegen Guus wat hij fijn en leuk vindt aan het werken bij ons? ‘Ik vind het fijn dat je op verschillende locaties komt, je veel meemaakt en  verschillende collega’s en klanten tegenkomt. Je leert op die manier jezelf open te stellen naar klanten en hoe je met klanten moet omgaan. Daarnaast vind ik het fijn dat je je eigen tijd kan plannen en dit goed kan afstemmen op je privé’. Ook zijn wij benieuwd hoe hij de coaching of sturing vind: ‘Ik vind dat het heel goed gaat. Doordat de panden wisselen is het fijn dat er op de panden een werkprogramma ligt, zodat je jezelf kunt controleren en ergens op terug kan vallen. Dit is een fijne houvast. Ook worden er DKS-controles gelopen, waarbij ik ook te horen krijg wat er wel en niet goed gaat, zodat ik mezelf kan verbeteren.
Zijn er nog andere dingen die je graag kwijt wil? ‘Ik vind het werken in de schoonmaak leuker dan ik had verwacht. Als je drie keer een toilet schoonmaakt, dan weet je al niet meer beter. Ik vind het vooral leuk dat je met veel verschillende mensen in aanraking komt en leert hoe je daarmee om moet gaan. Ik zou zeker mensen aanraden om bij Wouters te komen werken. Ik zelf ben van een tweeling en heb mijn broer ook dit werk aangedragen. Hij werkt hier sinds november met veel plezier. En ook ik werk nog steeds met veel plezier bij Wouters’