Nieuwe tak

Schoonmaakorganisatie Wouters is al ruim 25 jaar dé specialist in schoonmaakwerk voor particulieren en bedrijven. Begonnen met glasbewassing, en tegenwoordig is het een full-service-schoonmaakbedrijf. De vakmensen van Wouters staan voor u klaar voor interieurverzorging, industriële reiniging, gevelreiniging, carcleaning en reiniging van zonnepanelen. Sinds enige tijd is het familiebedrijf ook actief in specialistisch vloeronderhoud en het reinigen van meubels, tapijten en vloeren. Dit alles onder de bedrijfsnaam Chemdry-Wouters.

“Met Chemdry-Wouters, kunnen we nóg beter op de vraag van onze klanten inspelen”, begint Dennis Wouters. “En met Ton hebben we daar een perfecte bedrijfsleider voor gevonden. Ton, ooit zelf hier gewerkt, heeft jarenlange ervaring in de verkoop van schoonmaakproducten en hij weet waarover hij praat. Met hem weten we zeker dat we ook bij Chemdry-Wouters een mooie groei kunnen gaan maken. Het is nu zaak om onze bestaande klanten te laten weten wat we extra bieden.”

Cruiseschepen
“Chemdry-Wouters is er voor het reinigen van tapijt en meubels”, vult Ton aan. “Wereldwijd reinigden we al vele miljoenen vierkante meters vloeren en meubels. Door het unieke van onze koolzuurmethode, de flexibele service en de voortdurende productvernieuwingen zijn we de echte specialist. De koolzuurmethode zorgt ervoor dat alles nog schoner wordt en sneller droogt. Ik zal wat voorbeelden geven, dat spreekt meer tot de verbeelding. We reinigen elk type vloer en vloerkleden en verwijderen de vlekken. Zo reinigen we ook bijna alle sporthalvloeren in de gemeente. We maken schepen schoon voordat ze worden opgeleverd en we verzorgen zelfs de totale reiniging van negentien cruiseschepen. Dat zijn mooie klussen natuurlijk, wat ook voor het personeel veel afwisseling geeft. Verder zijn we er voor het reinigen van meubels. Stoffen banken reinigen of uw leren bank schoonmaken? Dankzij onze producten is het mogelijk om elk type stoffering te reinigen. O ja, en vloerkleden halen we bij u aan huis op en leveren ze weer als nieuw weer bij u af.”

Extra service
“Door de ChemDry onderhoudsmethode krijgt u bovendien een beter binnenmilieu in uw huis”, aldus Dennis. “Goed voor uw eigen gezondheid en dat van uw en ons personeel. Reinigen met ChemDry is schoner en alles is sneller droog dan bij vergelijkbare methodes. En u heeft geen last van achterblijvende zeepresten, dat wil toch iedereen. Een mooi voorbeeld is de Meent in Groesbeek. We komen daar al jaren voor de schoonmaak, maar nu nemen we ook de vloerbedekkingen en vloerkleden mee. Dat wordt erg gewaardeerd. En wat Ton zegt, we halen de kleden op omdat we hier op de zaak meer ruimte hebben om ze goed te behandelen. Zie het halen en brengen maar als dát stukje extra service dat we graag willen bieden!”

Bekijk hier ook de website van ChemDry Wouters B.V.