Corona-update

Helaas hebben wij wereldwijd nog steeds dagelijks te maken met het coronavirus. In de afgelopen weken zijn de maatregelen vanuit de overheid enigszins hetzelfde gebleven en is het afwachten hoe de ontwikkelingen zullen gaan in de komende periode.

1,5 meter afstand en hygiëne 
De afspraken met betrekking tot hygiëne en schoonmaak blijven heel belangrijk in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Inmiddels is er weer veel mogelijk in Nederland en de vraag is natuurlijk of dat zo blijft, gezien de cijfers met regelmaat weer oplopen. Wat voorlopig wel een feit zal blijven is de 1,5 meter afstand en de hygiëne regels. In dit kader is goede schoonmaak van belang om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hopen dat onze opdrachtgevers corona-proof de deuren open kunnen houden.

Alles in het teken van corona
Zoals ook in deze nieuwsbrief te zien blijft alles in het teken staan van corona. Bijna elk item in de nieuwsbrief heeft wel iets van corona erin vermeld staan. De vakanties waren anders vanwege de corona, de cursus, de (extra) inzet en ga zo maar door. Gezien wij nog steeds niet terug zijn naar het normale leven, in hoever dit weer normaal gaat worden, zijn er weinig activiteiten. Er ligt vanwege corona een hoop nog stil/of wordt nog over nagedacht. In de komende tijd gaan wij nadenken hoe in vulling te geven aan een eventueel werkoverleg, een eventuele bijeenkomst enzovoorts.

Tot die tijd blijven wij ook jullie vragen om de 1,5 meter afstand in acht te nemen, regelmatig je handen te wassen en uiteraard de ontwikkelingen en adviezen op te blijven volgen vanuit de overheid.