De Dag van de Schoonmaker

Op maandag 15 juni vieren we in Nederland de vijfde editie van De Dag van de Schoonmaker! Schoonmaken is altijd belangrijk, maar in de afgelopen maanden is in heel Nederland het besef nog meer naar voren gekomen hoe belangrijk jullie zijn!

Over De Dag van de Schoonmaker
De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor al onze schoonmakers: van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistische reinigingsbedrijven. De Dag van de Schoonmaker is een fantastische gelegenheid om onze schoonmakers te laten weten hoe belangrijk zij zijn voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Want zij zijn en maken onze branche.

Op zondag 15 maart publiceerde de rijksoverheid een overzicht van de cruciale beroepen tijdens COVID-19-uitbraak, het coronavirus. Wanneer ook de schoonmaak aan deze lijst wordt toegevoegd, wordt weer eens duidelijk hoe belangrijk de dagelijkse inzet van de schoonmaker is. Méér dan eens is er nu het bewijs dat schoonmaak ertoe doet en dat iedere schoonmaker trots mag zijn over hoe betekenisvol zijn/haar werk is.

Juist nu het coronavirus zo’n impact maakt, realiseren we ons als geen ander dat hygiëne van cruciaal belang is. De schoonmaker maakt altijd al het verschil, maar zeker in deze tijd. Dat beseffen gelukkig steeds meer mensen.