Yes, geslaagd!

Ook dit jaar heeft er weer een Basis(vak)opleiding algemene schoonmaak plaatsgevonden. Het team Interieurverzorging heeft maar liefst zes medewerkers erbij met een diploma. Coronaproof (1,5 meter afstand) geslaagd.

Een cursus die op 5 maart al was gestart en pas is geëindigd op 9 juli. Nadat de cursisten met veel energie waren gestart aan deze cursus, was helaas na de tweede les een lange stop. Helaas ook hier wederom vanwege het coronavirus. Enige tijd heeft de cursus hierdoor stil gelegen. In juni waren de lessen weer herstart en werd de draad door iedereen goed opgepakt. Op 9 juli was daar het examen, na een spannende en intensieve dag kwam al snel de uitslag! Ook dit keer werd de cursus op locatie in Groesbeek gegeven door Zuiver Schoonmaakopleidingen.

Tijdens een kleine bijeenkomst, eind juli, met koffie, taart, een bloemetje en diploma hebben deze 6 collega’s het diploma op zak! Top gedaan.

Heb jij ook interesse in een de basis(vak)opleiding algemeen schoonmaak? Laat het ons weten, begin 2021 start er hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe cursus.