Een kijkje bij ChemDry Wouters…

De heren hebben het druk bij ChemDry Wouters met het reinigen van o.a. de cruiseschepen. Het zijn echt plaatjes deze schepen. Inmiddels is ook de website online en zijn wij heel tevreden met het resultaat.

Reiniging cruiseschepen
De meeste rivierschepen liggen in de periode van november t/m april stil en staat op dat moment het seizoen op een laag pitje. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd, juist in deze periode worden er belangrijke zaken georganiseerd. Er wordt bijvoorbeeld onderhoud uitgevoerd aan de schepen. Hieronder valt ook de specialistische schoonmaak. Denk hierbij aan het reinigen van tapijt, diversen verschillende vloeren en meubelreiniging bijvoorbeeld. Dit is altijd een druk seizoen voor de heren van het team van ChemDry Wouters B.V.

Nieuwe website online
In de vorige nieuwsbrief hadden wij al gemeld dat de website van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. vernieuwd is en dat ChemDry Wouters nog in ontwikkeling was. Sinds kort is ook deze website en huisstijl volledig vernieuwd. Ben je nieuwsgierig geworden naar het resultaat of wil je wat meer lezen over ChemDry Wouters B.V. bekijk dan eens de nieuwe website: www.chemdrywouters.nl.