Naamswijziging ChemDry Doornenbal Wouters B.V.

Het is tijd voor een nieuwe stap. Per 1 januari 2020 zullen wij met veel passie en trots verder gaan onder de naam ChemDry Wouters B.V.

ChemDry Doornenbal is in 1991 opgericht door Ruud Doornenbal in het pand aan de Groenstraat te Bemmel. Na 28 mooie en succesvolle jaren heeft Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. in 2019 het stokje met veel toewijding overgenomen.Anno 2020 is het tijd voor een nieuwe stap. Ruud heeft nog één jaar met ons meegedraaid en gaat er nu definitief mee stoppen. Hij gaat genieten van zijn welverdiende vrije tijd. Wij gaan per 1 januari 2020 met veel passie en trots verder onder de naam ChemDry Wouters B.V.

Er écht voor de klanten zijn is wat wij belangrijk vinden. Dat is altijd zo geweest en dat zal ook niet veranderen. Wij zijn en blijven onder de nieuwe naam partner van ChemDry Nederland. Klanten die meer dan tevreden zijn na afloop van onze werkzaamheden, dat is waar wij gelukkig van worden.

Gezien de naamswijziging hebben wij de afgelopen maanden, achter de schermen, gewerkt aan een vernieuwde website en huisstijl. De website is nog niet online, maar dit zal op korte termijn gaan gebeuren. Hiervoor binnenkort meer op Social Media.