Nieuwe bedrijfskleding Allround Schoonmaak

De Afdeling Allround Schoonmaak is in een nieuw jasje gestoken (letterlijk en figuurlijk). Een deel van bedrijfskleding is vernieuwd voor deze afdeling. Van nieuwe jassen tot broeken maar ook mutsen. Het resultaat mag er zijn en er is al goed gebruik gemaakt van deze kleding.

Vanaf februari zijn de heren voorzien van de nieuwe jassen, broeken en mutsen. Deze zijn in de eerste maand al goed van toepassing gekomen, gezien het koude weer. De outfits zijn niet meer blauw en zwart maar volledig zwart met het witte logo van Wouters erop.

Een nieuwe look
Het is mooi te zien dat de medewerkers van deze afdeling allemaal in hetzelfde outfit zichtbaar zijn. De kleding heeft een representatieve uitstraling, tevens is het duurzaam en comfortabel. Hier kunnen zij mee voor de dag komen.

Uitstraling
Wouters hecht veel waarde aan de representatieve uitstraling van haar medewerkers. Wij vragen daarom ook altijd om zelf goed alert te blijven op de uitstraling van jouw kleding. Heb jij een kapotte mouw, vlekken die niet meer uit de kleding gaan of andere problemen? Neem dan altijd contact met ons op voor nieuwe bedrijfskleding.