Nieuwe website is live!

Wij vonden het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van onze beide websites. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe websites. De website van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is al live, echter volgt op zeer korte termijn ook de website van ChemDry Doornenbal Wouters B.V.

Frisser, moderner en persoonlijker

De gehele uitstraling van de website is veranderd: frisser, moderner en persoonlijker. De nieuwe website laat zien wie wij zijn en wat wij doen. Door middel van het inzetten van professionele fotografen zijn wij heel blij met de nieuwe beeldbank, foto’s met onze eigen mensen, materialen en middelen erop.

We zijn nu live (met de website van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.) en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Ook op Facebook en LinkedIn proberen we actief te blijven. Wij zijn er best trots op, wat vinden jullie ervan? Bekijk snel de nieuwe website: www.schoonmaakorganisatiewouters.nl Ook de website van ChemDry Doornenbal Wouters B.V. zal op korte termijn live gaan. Dit zullen wij via Social Media bekend maken.