Pensioen Joke Raves

Afgelopen september is Joke Raves met pensioen gegaan. Wat jullie misschien nog niet wisten Joke was al lekker met pensioen maar heeft de afgelopen jaren haar inzet nog gegeven bij Wouters. Maar nu is ze dan echt met de vut.

Vakantiewerk
Wij kunnen het ons nog maar al te goed herinneren… voor de zomer van 2018 mochten wij een sollicitatie ontvangen van een mevrouw Raves geboren in 1947. Het maakte ons nieuwsgierig. Want laten we eerlijk zijn op die leeftijd ben je niet meer verplicht om te werken. Het sollicitatiegesprek was snel gepland en mevrouw Raves kwam op sollicitatiegesprek voor in eerste instantie vakantiewerk. En dat was onze Joke!

Lekker wat uurtjes bezig zijn, onder de mensen en nog wat extra centjes verdienen om leuke dingen te doen.  De zomer vloog voorbij en Joke ging overal waar ze kon werken en met name veel invallen. Van campings in het hoogseizoen tot invallen op locatie van Pluryn, alleen of met iemand samen. Joke deed het allemaal, een zeer flexibele medewerkster.

Toch volledig met pensioen
Na wat jaartjes bij Wouters te hebben gewerkt heeft Joke uiteindelijk de beslissing genomen om nu toch echt van haar pensioen te gaan genieten. Ze heeft een jonge hond waar ze nu haar tijd en energie in kan stoppen. Geen verplichtingen meer: niets moet en alles mag!

Wij bedanken Joke voor haar inzetbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij wensen haar ontzettend veel geluk.