Uitleg telefoonnummers Interieurverzorging

Het komt vaak voor dat er wat onduidelijkheid is over de bereikbaarheid en telefoonnummers voor de Afdeling Interieurverzorging. We laten graag nog zien wanneer je naar welk telefoonnummer moet bellen. Er zijn namelijk meerdere telefoonnummers: Voorvrouw/Voorman, Leidinggevende, Planning en het reservenummer (deze altijd pas als laatste bellen).

Nog een keer de namen, telefoonnummers en functies op een rij:

Meewerkend Voorvrouw/Voorman
Je belt vrijwel altijd als eerste naar de Meewerkend Voorvrouw/Voorman. Beiden zijn jouw contactpersoon wat betreft de operationele vragen. Dit zijn dus vragen die voorkomen of spelen op de werkvloer. Denk aan vragen over een object, uitleg over een bepaalde werkwijze etc.

 • Sibilla van Maasakker en Rick Maasen
  Meewerkend Voorvrouw/Voorman
  Telefoonnummer: 06 – 11 33 37 04

 

 • Reserve
  Telefoonnummer: 06 – 86 81 95 43

 

Dit telefoonnummer (reserve) bel je alleen als bovenstaande telefoonnummer niet opneemt, dus altijd pas als laatste! Dit reservenummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7:00-17:00 uur.

Operationeel Leidinggevende en Planning
Onderstaande personen en telefoonnummers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur en op zondag tussen 19:00 en 20:00 uur. Let op zondagavond is de bereikbaarheid alleen voor eventuele ziekmeldingen die betrekking hebben op de maandag.

Heb jij op andere tijdstippen of dagen (zoals het weekend) vragen die niet kunnen wachten of je moet je jezelf ziekmelden? Bel dan altijd naar het telefoonnummer van de Meewerkend Voorvrouw/Voorman zij zijn altijd bereikbaar.

 • Frank van Grunsven:
  Operationeel Leidinggevende
  Telefoonnummer: 06 – 86 86 83 14

 

 • Lisa Wouters
  Planning Interieurverzorging
  Telefoonnummer: 06 – 86 83 41 59