Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen

Op zondag 16 augustus hebben weer aantal heren meegedaan met de Voetgolfkampioenschappen. Het was een sportief en ontspannen dagje uit (footgolf, terras, BBQ, muziek en meer).

Sinds een aantal jaren doet Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. al mee met de voetgolfkampioenschappen. Voor de 7e keer werd op Sportpark Noord in Groesbeek de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen georganiseerd. Het animo binnen Wouters was voor dit jaar zo groot dat er zelfs twee teams mee hebben gedaan.

Elk jaar wordt een geheel nieuw en uitdagend parcours gemaakt. Er worden in totaal 18 holes aangelegd waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende sportpark van Germania zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid kom je met je team over het gehele sportpark.

Het was weer een geslaagde dag, met prachtig weer en veel gezelligheid. Helaas ook dit jaar hebben wij geen prijs weten binnen te slepen. Meedoen is het belangrijkste en volgend jaar wederom nieuwe ronde, nieuwe kansen.