Werken bij Wouters boekje

Er is een nieuw boekje ontworpen en geproduceerd wanneer er nieuwe collega’s bij ons in dienst komen. Het werken bij Wouters boekje. Tijdens indiensttreding komt er veel op je af, dat heb je wellicht zelf ook ondervonden. In dit boekje staat de meeste informatie die je nodig hebt voordat je van start gaat. Wat moet je nog doen? Wat kan je verwachten? Maar ook informatie over het salaris, vrije dagen en meer. Het is echt een leuk boekje geworden.

Werken bij Wouters
Het boekje is bestemd voor nieuwe collega’s die bij Wouters in dienst komen. Je kent het wel al dat papierwerk wat je mee hebt gekregen tijdens het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst. Nog even wat informatie over het huishoudelijk reglement, nog een protocol over ziekte, informatie met telefoonnummers van je leidinggevende. Het was en het is veel en dat is vanaf nu anders.

In het ‘Werken bij Wouters boekje’ is gebruik gemaakt van ons eigen beeldmateriaal. De foto’s die het afgelopen jaar zijn gemaakt op een aantal locaties door een professionele fotograaf, Studio Indruk. Dit geeft een mooi beeld van onze mensen, materialen en klanten. En dat kan voor een nieuwe collega al snel als prettig worden ervaren.

Verder is het boekje erg persoonlijk gemaakt door veel informatie over Wouters te geven:

  • Welkomstwoordje door directie
  • Over Wouters
  • Uitleg over de personeelsportal
  • Informatie over bedrijfskleding, sleutels, materialen en middelen
  • Uitleg over ziekte
  • Vakantie en feestdagen
  • Contactgegevens

 

Mijn eerste jaar (tijdlijn)
Wat het bijzonder maakt is dat er een tijdlijn is opgesteld: mijn eerste jaar. Middels deze tijdlijn kan iemand precies zien wat er te wachten staat zoals mijn eerste dag en  mijn eerste salaris.

Boekje inzien?
Ben je zo nieuwsgierig geworden of enthousiast om het in te zien klik dan hieronder op de link:

WS_BROCHURE_’WERKENBIJ’_20_LR.