Zomervakantie 2020

Vanaf maart staat alles al in het teken van het coronavirus. Er zijn veel mailings hierover geweest met geen fijne maatregelen of informatie. Wij blijven wel in het thema van het coronavirus maar laten graag zien hoe sommige collega’s deze vakantie hebben beleefd en er toch het beste van hebben gemaakt.

Hieronder een kleine greep met wat korte reacties van collega’s.

Miranda Heidstomman, afdeling Interieurverzorging
Even geen reis naar het buitenland, maar wel lekker 3 weken vakantie in eigen land. Niets plannen zoals doorgaans, maar genieten van het moois wat Nederland ons bied. Zo zijn wij in Amsterdam, Rotterdam en Noordwijk aan Zee geweest. En zelfs een weekend naar Slagharen samen met een vriendin en haar kinderen. Toch even een paar weekjes samen genieten met je gezin.

Marco Vink, afdeling Allround schoonmaak
2020, een vakantiejaar om nooit te vergeten. Geen all inclusieve of een verre rondreis, maar lekker thuis en een paar dagen naar Duitsland aan de Eiffel. Van Koblenz tot Cochem, van schnitzel tot een lekker biertje in de bergen en natuurlijk de rodelbaan waar de Max Verstappen in mij naar boven kwam. Gelukkig was ik 0,2 seconde sneller dan mijn vriendin. Het zwembadje in de tuin heeft dit jaar ook zijn bijdrage geleverd aan mijn vakantie en mijn bruine kleurtje. Twee weken gaan snel voorbij, ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als ik.

Dorana Rengers, afdeling Interieurverzorging
We hebben best een fijne vakantie gehad. Ondanks corona merkten we niet zo veel van alle verplichtingen. Ja, wel een mondkapje maar dat viel eigenlijk toch best wel mee. Hier doen ze er moeilijk over, in Duitsland weet iedereen waar ze zich aan moeten houden. We hebben bewust wat minder drukte opgezocht. Dus kortom een fijne en gezellige vakantie. Met weinig beperkingen. Nu afwachten wat er nog allemaal gaat gebeuren.

Stefan Cillessen, afdeling Allround schoonmaak
Ik had geluk dat in mijn vakantie de Groesbeekse zomercompetitie (darten) toch door is gegaan. Hierdoor kon ik mijn hobby weer oppakken. Het weer was ook goed dus ik heb met mijn hengeltje langs het water gezeten om te vissen. Het was wel erg jammer dat de Vierdaagse en de zomerfeesten niet zijn doorgegaan, mijn vakantie had ik hierop afgestemd. Ondanks alles toch genoten van de dingen die wel konden.

Dennis Wouters, Bedrijfsleider
De vakantie met mijn gezin (Chantal en Dani) zijn zoals iedereen heel anders verlopen als een normale zomervakantie. Normaal loop ik de vierdaagse mee, de eerste week van onze vakantie en gaan we daarna een weekje naar de zon in Spanje. Zoals iedereen weet ging die vlieger dit jaar niet op maar ja wat ga je dan 3 weken thuis doen..

Eerlijk gezegd zijn de weken toch omgevlogen, we hebben veel leuke dingen samen gedaan zoals een paar dagen naar Valkenburg en de speeltuin in Wanroij dat vindt Dani geweldig. Ook zijn we een dagje naar Amsterdam geweest om een rondleiding te doen in de Johan Cruijff Arena dit was ook erg leuk om te zien, daarna zijn we nog doorgereden naar Schiphol om wat vliegtuigen te spotten. De laatste week van de vakantie was vooral heel erg warm en hebben we veel tijd samen thuis in het zwembad doorgebracht ook heerlijk.

Al met al een leuke vakantie maar toch hoop ik heel erg dat we volgend jaar weer een vakantie hebben met de vierdaagse en Spanje.

Claudia Voeten, afdeling Interieurverzorging
Wij hebben heerlijk vakantie gevierd op de camping in Sevenum. Wij staan met vier gezinnen bij elkaar in een rustig laantje. Aan gezelligheid geen gebrek. Samen relaxen, ’s avonds borrelen, barbecueën, bingoavond, watergevechten en veel gelachen. Er werd genoeg georganiseerd voor de jeugd. Wij hebben ons prima vermaakt, prachtig weer gehad en weinig last gehad van coronaregeltjes.

Marco Kersten, afdeling Allround schoonmaak
Ik heb 3 weken vakantie gehad. Eigenlijk zou ik met mijn gezin naar Zweden gaan voor een rondreis. Maar helaas door de covid19 kon dit niet doorgaan.  Dus we zijn dagjes uit gaan doen. Zo ben ik met Niek (mijn zoon) naar de Arena geweest voor een rondleiding. En zijn we 2 keer een nachtje naar een hotel geweest. Naar het zeer toeristische Valkenburg en Hengelo. Het was een rare vakantie, hopelijk mogen we volgend jaar onze droomvakantie naar Zweden wel waarmaken.