In gesprek met Rijnstate

Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is met regelmaat werkzaam binnen Rijnstate. Niet voor de reguliere of periodieke schoonmaakwerkzaamheden maar voor de specialistische reiniging. Contactpersoon Anja de Ruijter, senior projectleider projectbureau voor vernieuwbouwprojecten Rijnstate, kwam onlangs op de koffie in Groesbeek. Zij sprak vol lof over de organisatie en met name ook over de medewerkers “zij zijn zo flexibel en loyaal, zij zijn goud waard!”

Rijnstate

Rijnstate is het ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Het ziekenhuis bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen zij op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Anja de Ruijter, onderhoudt de contacten met Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Anja heeft een belangrijke rol bij vernieuwbouwprojecten binnen Rijnstate met als aandachtsgebied facilitaire zaken. Zij is verantwoordelijk tijdens deze projecten voor de ondersteunde diensten, denk hierbij aan: logistieke processen, veiligheid, schoonmaak en andere zaken. Het is belangrijk om voorafgaand te zorgen dat alle logistieke stromen goed gaan lopen en dat alles perfect is geregeld voor zowel de medewerkers als de patiënten. Rijnstate bouwt voor de beste zorg en heeft meer dan 10 verschillende afdelingen waaraan momenteel ver/-nieuwbouw plaatsvindt.

Tijdens maar ook zeker na de bouwwerkzaamheden dient er op professionele wijze een schoonmaak plaats te vinden. Vaak betreft dit niet alleen een eindschoonmaak maar ook een klinische schoonmaak in verband met de hygiëne binnen de ziekenhuizen of operatiekamers.

Samenwerkingsverband

Voor de professionele schoonmaakwerkzaamheden, bouwopleveringen en de klinische schoonmaakwerkzaamheden wordt sinds enkele jaren Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. ingezet. Het is een hele fijne samenwerking met Schoonmaakorganisatie Wouters B.V., deze organisatie levert echte kwaliteit, zijn altijd positief ingesteld en kunnen zeer snel schakelen. Eveneens zijn wij zeer te spreken over de medewerkers” zij zijn zo flexibel en loyaal, zij zijn goud waard”, aldus Anja.

‘Als Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is geweest, is alles spic en span’

Niet elke organisatie heeft de kwaliteiten en juiste kenmerken om deze taken zorgvuldig uit te voeren op een adequate manier. ‘Daarom hebben wij ook gekozen om deze werkzaamheden specifiek uit te laten voeren door Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Niet alleen mijn collega’s en ik zijn tevreden, maar iedereen is tevreden. Medewerkers op de afdelingen zien wanneer Wouters is geweest. Zoals het hoofd van de afdeling OK aangeeft: als Wouters is geweest, dan is alles spic en span’.